Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρύ χτύπημα στον… πολιτισμό και την υποκουλτούρα: Κόπηκε η “προβοκάτσια” του Μπογδάνου

Βαρύ χτύπημα στον... πολιτισμό και την υποκουλτούρα: Κόπηκε η “προβοκάτσια” του Μπογδάνου

Ένα πολύ βαρύ χτύπημα δέχθηκε ο πολιτισμός μας και η τηλεοπτική καλαισθησία μετά την ανακοίνωση του Σκάϊ, ότι η ασύλληπτης ωραιότητας και πνευματικής ανταύγειας εκπομπή «Προβοκάτσια Τιβι», με παρουσιαστή τον μοναδικό, ανεπανάληπτο, ανεξίτηλο, κατά φαντασίαν «γκομενάκια», ξερόλα, ατίθασο αγόρι που ακούει στο ονοματεπώνυμο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, «κατεβάζει ρολά» λόγω χαμηλών (πολύ χαμηλών) πτήσεων τηλεθέασης.

Μια θλιβερή είδηση, η οποία όμως δεν αποτελεί προβοκάτσια… Αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι στην αισθητική και ηχητική καλαισθησία μας το γεγονός ότι δεν θα απολαμβάνουμε οπτικά πλέον τον διακεκριμένο αυτόν «σόουμαν» να κρατάει το μικρόφωνο και να χρησιμοποιεί τις οκτάβες του με τον πλέον στεντόρειο τρόπο, αναβιώνοντας τον θρυλικό Κακοφωνίξ από το γνωστό κόμικ «Αστερίξ». Αφού πλέον δεν θα μπορεί να βγάζει τα απωθημένα του που δεν έγινε ένας νέος Φρανκ Σινάτρα ή έστω ένας Φρέντυ Μέρκιουρυ (για πιο «ροκ» και «άγριες» καταστάσεις), θα περιοριστεί στην απογευματινή ζώνη, όπου θα αυτοσχεδιάζει στο γνωστό πλαίσιο των δραστηριοτήτων του.

Να υιοθετεί, δηλαδή, κάθε κακόγουστη και αναληθή ερμηνεία για μορφές της Ελληνικής Ιστορίας (όπως άλλωστε έκανε πρόσφατα με τον Διονύσιο Σολωμό) και φυσικά να επιτίθεται με «γενναίο» τρόπο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τόσο «γενναίο» που να μην δέχεται ποτέ αντίλογο απ΄αυτήν (Σ΄αυτό δεν είναι ο μόνος, οπότε ας μην τον αδικούμε).

Μια φορά έκανε το λάθος (;) να βγει σε ζωντανή συνέντευξη με τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στο τέλος έψαχνε τα αθλητικά του παπούτσια (ίσως και κάτι άλλο…). Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης έκανε έναν ακόμη μονόλογο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα στην Βουλή, ψελλίζοντας διάφορες ασυναρτησίες με το γνωστό πάθος που τον διακατέχει.

Ας προσέξει, μόνο, να μην κάνει τόσο χαμηλές πτήσεις θεαματικότητας και η απογευματινή εκπομπή του, γιατί τότε θα βρεθεί στα αζήτητα και δυστυχώς γι αυτόν δεν υπάρχει δυνατότητα να εκτιμηθεί για τις φωνητικές του ικανότητες ώστε να μπορεί να αλλάξει επάγγελμα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-baru-chtuphma-ston-politismo-kai-thn-koultoura#ixzz40YzXeHPw

Exit mobile version