Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανθέλληνας Σόρος δηλώνει ότι θα χρηματοδοτήσει τις ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους τούρκους δουλέμπορους

Ο ανθέλληνας Σόρος δηλώνει ότι θα χρηματοδοτήσει τις ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους τούρκους δουλέμπορους

Ο βίος και η πολιτεία του Τζορτζ Σόρος είναι γνωστού περιεχομένου. Από την υποκίνηση και ενίσχυση των «πολύχρωμων επαναστάσεων», την δημιουργία διαφόρων ΜΚΟ σ΄όλη την Ευρώπη με ύποπτους σκοπούς, τον ρόλο που έπαιξαν ελεγχόμενες από αυτόν οργανώσεις στην Λιβύη και, βεβαίως, την απόπειρα δαιμονοποίησης και ενοχοποίησης του καθεστώτος Άσαντ, στηρίζοντας έμπρακτα τις δυνάμεις εκείνες που μεταβάλλουν καθημερινά την Συρία σε έναν χώρο ερειπίων και ανοιχτών τάφων. Με όλες αυτές τις «περγαμηνές» δεν θα μπορούσε να μην παρέμβει και στο προσφυγικό ζήτημα. Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο περιβόητος χρηματιστής ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες που έρχονται στην Χώρα μας. Το ταμείο αυτό έχει την έδρα του στην Σουηδία, με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργκ. «Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε. «Πρώτον να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους». «Τα χρήματα του ταμείου», συνέχισε ο Σόρος, «θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους».

Συνδυάστε τα λόγια αυτά του Σόρος με την δραστηριότητα διαφόρων ΜΚΟ στην Χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα και βγάλτε τα απαραίτητα συμπεράσματα. Ο «φιλάνθρωπος» κερδοσκόπος δεν χάνει, εννοείται, την ευκαιρία να υπαγορεύσει στα Ευρωπαϊκά Έθνη την πάγια θέση του για την παγκοσμιοποίηση και τα εθνικά κράτη: «Οι πρόσφυγες είναι το αγαθό που πρέπει να προστατευτεί, τα σύνορα είναι το πρόβλημα». Τι σύμπτωση! Το ίδιο ακριβώς σύνθημα που λανσάρουν οι διάφορες περιθωριακές και γραφικές (αλλά με μπόλικο χρήμα στην διάθεσή τους) ανθελληνικές ομαδούλες «αντιρατσιστών», οι οποίες έχουν πάρει «επ΄ώμου» την προσπάθεια κατάργησης των συνόρων και της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών. «Μια οραματική ιδέα», ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη (!) αμέσως μετά τον Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργάκης Παπανδρέου, ο οποίος δικαιώνει για πολλοστή φορά την ρήση που του αποδίδεται, ότι δηλαδή «έχω ρευστή εθνική συνείδηση».

Αυτού του είδους ο «ανθρωπισμός» που λανσάρει ο Σόρος έχει κάτι παραπάνω από θετική ανταπόκριση σε μια ελληνόφωνη κυβέρνηση, η οποία δεν λειτουργεί ως προστάτης του κράτους και της κοινωνίας, αλλά ως μια ακόμη ΜΚΟ που ακολουθεί τις εντολές του μέντορα και χρηματοδότη της. Ας τα έχουμε όλα αυτά υπόψιν, καθώς ξετυλίγοντας το κουβάρι θα δούμε «διασυνδέσεις» με ένα κοινό παρονομαστή και ένα τελικό προορισμό: την μετατροπή του ομοιογενούς Λαού της Χώρας σε ετερογενή πληθυσμό και ταυτόχρονα την διαμόρφωση μιας απέραντης και μόνιμης αποθήκης ανθρωπίνων ψυχών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anthellhnas-soros-dhlwnei-oti-tha-chrhmatodothsei-tis-mko-pou-sunergazont#ixzz40d4rWhNu

Exit mobile version