Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Μόνο η Χρυσή Αυγή βάζει πάνω από όλα τους Έλληνες! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην Ολομέλεια της βουλής για το “παράλληλο πρόγραμμα” του Σύριζα.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως με το λόγω νομοσχέδιο η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει όσα ψέμματα είπε τώρα, αλλά και παλαιότερα όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναρωτήθηκε ποια θέση μπορεί να έχουν στο εν λόγω σχέδιο νόμου διατάξεις για την διαχείριση απορριμμάτων πέρα από να δώσει η κυβέρνηση του Σύριζα “δώρα” στους μεγαλοεργολάβους.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης επισήμανε ότι με τα υπερπολυτελή “hot spots” για τα οποία ο Ελληνικός Στρατός μετατράπηκε σε υπηρέτη, οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν!

Ακόμη, δήλωσε πως ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεχάσει τα “επιτεύγματα” της ΝΔ σε οικονομία και εθνικά θέματα και όταν έρθει η ώρα ο λαός θα τους ξαναμαυρίσει.

Τέλος, επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του κόμματος για λογιστικό έλεγχο του χρέους, διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή βάζει πρώτα και πάνω από όλα τους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-mono-h-chrush-augh-bazei-panw-apo-ola-tous-ellhnes#ixzz40fIF62Hi

Exit mobile version