Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Αποτελούν ύβρη για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, οι δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη έξω από την Βουλή. Η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που μαζί με τον προδότη Σαμαρά άνοιξαν τα σύνορα στους Αλβανούς δεν πρέπει να μιλάει, αλλά να σιωπά. Είναι ευαίσθητη για τα θύματα της εγχώριας τρομοκρατίας και πρωτοστατεί σε επιτροπές αλλά δεν λέει τίποτα για τα χιλιάδες θύματα Ελλήνων από τους αλλοδαπούς δολοφόνους. Αποτελούν επίσης ύβρη οι δηλώσεις του Συριζαίου προέδρου της επιτροπής άμυνας της βουλής κου Δουζίνα που έφτασε στο σημείο να ταυτίσει τους Έλληνες πρόσφυγες του 1922 με τους  απρόσκλητους μετανάστες. Ας καταλάβει ο ευτραφής αυτός νεοπροδότης του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι είναι θύματα από τους τσέτες του Κεμάλ Ατατούρκ και είναι υπεράνω σύγκρισης. Από κοντά, κατά της Χρυσής Αυγής, και η κομμουνίστρια των Βορείων Προαστίων Λιάνα Κανέλλη, το ΚΚΕ, το ανθελληνικό Ποτάμι και το κλεφτοπασόκ. Ας καταλάβουν όλοι αυτοί οι νεοπροδότες υπάλληλοι του Σόρος και του Σόιμπλε, ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους Έλληνες και στο τέλος αυτή θα νικήσει. Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Με Τιμή, Γιάννης Π.

Τι γυρεύει ο “επαναστάτης” Κουτσούμπας στο Προεδρικό Μέγαρο;

Δεν γίνεται να είσαι υπέρ των μεταναστών και ταυτόχρονα να διαμαρτύρεσαι για την καταστροφή της Ελλάδος. Δεν γίνεται να νοσηλεύεις δωρεάν εκατομμύρια ανθρώπους και ταυτόχρονα να διαμαρτύρεσαι για την καταστροφή του ασφαλιστικού. Δεν γίνεται να λυπάσαι εκατομμύρια λαθραίους και λαθρέμπορους αλλά και να ανησυχείς για την Ελληνική οικονομία. Δεν γίνεται να μιλάς για αγάπη, σκοτώνοντας τον συμπατριώτη σου και μετατρέποντας σε δούλο των αφεντικών τον ξένο. Δεν χρειαζόμαστε την άποψη των πεπεισμένων ψετοανθρωπιστών. Ούτε ανδρών που έγιναν κυρίες. Μόνο αγαπώντας τον εαυτό σου θα μάθεις να αγαπάς και τους άλλους. Το ίδιο ισχύει και για την πατρίδα σου και σωστοί άνθρωποι είναι αυτοί που πρώτα αγαπούν τον τόπο τους.

Χ. Ευάγγελος

Ο ανθέλληνας Σόρος δηλώνει ότι θα χρηματοδοτήσει τις ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους τούρκους δουλέμπορους 

Χαίρετε κύριε Μιχαλολιάκο, και προ παντός ο Θεός να σας φυλάει με αυτούς τους προδότες της πατρίδος που μπλέξατε. Είμαι κληρικός της Ελληνικής Εκκλησίας από τη Μακεδονία, είμαι επίσης και κτηνοτρόφος. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα στις δυνάμεις καταδρομών, είμαι πατριώτης, αγαπώ την πατρίδα μου και την δημοκρατία και μου στερούν κάποια δικαιώματα ωσάν να μην είμαι ίσος πολίτης αυτής της χώρας. Να γνωρίζεται πως σας αγαπάμε, πιστεύουμε σε εσάς και προσευχόμαστε για εσάς. Να είστε πάντα καλά. Παρακαλούμε να γίνουν εκλογές για να μπούνε περισσότεροι βουλευτές Χρυσαυγίτες στην βουλή, παρά τα εμπόδια που βάζουν οι ανθέλληνες και προσευχόμαστε να ξεσηκωθεί περισσότερος κόσμος.

Τ.Ζ.

Μέρκελ σε Κυριάκο: Μπράβο που δεν κάνεις αντιπολίτευση και συμφωνείς στον κατακλυσμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-20-febrouariou-2016#ixzz40fOrx2CT

Exit mobile version