Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Πειραιώς – Άγριο κράξιμο στον βουλευτή των Ανέλ, Δημήτρη Καμμένο – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Πειραιώς - Άγριο κράξιμο στον βουλευτή των Ανέλ, Δημήτρη Καμμένο - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς και της Τ.Ο. Περάματος στο κέντρο του Πειραιά.

Κόντρα στα προδοτικά σχέδια της θλιβερής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το γνήσιο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διαδίδει την φωνή της αλήθειας εντός και εκτός κοινοβουλίου, χωρίς να σκύβει το κεφάλι. Η αποδοχή των πολιτών υπήρξε για ακόμα μία φορά θερμότατη, αφού κάθε Έλληνας έχει καταλάβει πλέων ποιος πραγματικά εκφράζει τα συμφέροντα του – ποιος παραμένει αγνός και ποιος είναι βουτηγμένος στην διαφθορά.

Σημειώνεται, πως οι συναγωνιστές συναντήθηκαν “μοιραία”  με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., και εκπρόσωπο της εθνικής προδοσίας, Δημήτρη Καμμένο. «Αλήτες – προδότες πολιτικοί» ήταν το σύνθημα που ήχησε από άκρη σ’ άκρη στο κέντρο του ιστορικού μας λιμανιού. Αυτό που κάθε Έλληνας θέλει φωνάξει με πάθος. Τα σκυφτά κεφάλια σηκωθήκαν και τα γκρίζα πρόσωπα έλαμψαν αμέσως. Η στιγμή που ο Ελληνικός Λαός θα δώσει εντολή στην Χρυσή Αυγή να κυβερνήσει βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Aκολουθεί φωτορεπορτάζ:
Ακολουθεί βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-enhmerwtikh-drash-ths-t.o.-peiraiws-agrio-krajimo-ston-bouleuth-twn#ixzz40iHnpiHh

Exit mobile version