Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξαγριωμένοι αγρότες εγκλώβισαν Συριζαίους βουλευτές σε Πέλλα και Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Εξαγριωμένοι αγρότες εγκλώβισαν Συριζαίους βουλευτές σε Πέλλα και Ξάνθη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση ανάγκης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιάννης Σηφάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πνευματικό Κέντρο  Άρνισσας, όπου αγανακτισμένοι αγρότες “εγκλώβισαν” τον σαστισμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τρεις και πλέον ώρες.

Οι αγρότες μόλις πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του βουλευτή με κατοίκους της περιοχής, για θέματα που αφορούσαν τη λίμνη Βεγορίτιδα, έσπευσαν να εκφράσουν έντονες διαμαρτυρίες, ζητώντας του να καταψηφίσει τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Έπειτα από τρεις ώρες περίπου, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την παρουσία της Αστυνομίας, λύθηκε ο κλοιός των αγανακτισμένων αγροτών που έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Σηφάκης αποχώρησε από το σημείο. Η απρόσμενη αυτή “επίσκεψη” έρχεται λίγες ημέρες μετά από την πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών προς το πολιτικό του γραφείο στην Αριδαία, όπου είχαν πετάξει κοπριά και αυγά.

“Δύσκολες στιγμές” πέρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης

Πήγε να ενημερωθεί και να ενημερώσει, για τις επερχόμενες εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης και “έπεσε” σε συγκέντρωση των συντονιστικών επιτροπών των αγροτών από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι αγρότες τον “έπεισαν” να μπει στην αίθουσα των γενικών συνελεύσεων και εκεί τ’ άκουσε για τα καλά.

https://www.youtube.com/feature=player_embedded

Στον απολογισμό τους οι παρευρισκόμενοι έμειναν με την απορία κατά πόσο ο κος.  Στογιαννίδης είναι γνώστης των προβλημάτων που έφεραν τους αγρότες στους δρόμους τις τελευταίες 39 ημέρες. Κάποια στιγμή λίγο ήθελε να “ξεφύγει” …. η ενημέρωση, αλλά αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Εκείνο που σημείωσαν μέλη από τις συντονιστικές επιτροπές στο www.thrakitoday.com είναι ότι επεσήμαναν στον  Στογιαννίδη «…να μην σκεφτείς να ψηφίσεις το νομοσχέδιο του Κατρούγκαλου έτσι όπως είναι γιατί…»

https://www.youtube.com/feature=player_embedded

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejagriwmenoi-agrotes-egklwbisan-surizaious-bouleutes-se-pella-kai-janthh-bi#ixzz40w6JnMAy

Exit mobile version