Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπουτάρης ενάντια στους κατοίκους των Διαβατών που αντιδρούν στο κέντρο λαθρομεταναστών

Ο Μπουτάρης ενάντια στους κατοίκους των Διαβατών που αντιδρούν στο κέντρο λαθρομεταναστών

«Ξενοφοβικές οι αντιδράσεις για το hotspot στα Διαβατά, δεν τρώνε ανθρώπους» δήλωσε ο Μπουτάρης 

Με δριμεία επίθεση κατά των κατοίκων των Διαβατών ξεκίνησε ο Μπουτάρης τις δηλώσεις του, λίγο πριν από εκδήλωση για το προσφυγικό, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντάς τους ως «ξενοφοβικούς» και ισχυριζόμενος ότι οι αντιδράσεις τους για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στα Διαβατά, έχουν ξεπεράσει τα όρια, αφού «οι πρόσφυγες, όποιοι και αν είναι αυτοί, δεν τρώνε ανθρώπους»

Το έλασσον στην περίπτωσή του είναι από που πήρε το δικαίωμα να χαρακτηρίζει ανθρώπους και μάλιστα ενός δήμου διαφορετικού από το δικό του. Ο «μεγαλειότατος» ή δεν γνωρίζει μέχρι που είναι τα όρια της Θεσσαλονίκης ή έχει αυτοαναγορευτεί σε «υπερδήμαρχο», με άποψη και θέση για οτιδήποτε εξυπηρετεί τις γνωστές πολυπολιτισμικές εμμονές του.

Το μείζον βέβαια αφορά την ουσία των όσων είπε και κυρίως την άποψη που εκφράζει περί «υποχρέωσης φροντίδας και περίθαλψης των προσφύγων». Ακόμα και ο ίδιος δε φαίνεται να πολυπιστεύει, το προφανές εξάλλου, ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των εξ ανατολών εισβολέων, δεν είναι πρόσφυγες, ενώ σιγά σιγά μπαίνει και το ζήτημα να «ξαναφτιάξουν τη ζωή τους», αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους έρχονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ. Είναι πλέον σαφές ότι ελάχιστοι θα προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και η συντριπτική πλειοψηφία προορίζεται να αποτελέσει τον πληθυσμό του νέου ελλαδιστάν.

Η αηθής επίθεση κατά των κατοίκων των Διαβατών δεν είναι τίποτε άλλο παρά η κλιμάκωση της αντεπίθεσης εναντίον των Ελλήνων, που διεκδικούν το δικαίωμα για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών τους και εύλογα το βλέπουν να υποθηκεύεται από τα σχέδια που απεργάζονται ο Μπουτάρης και οι συνοδοιπόροι του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ακόμα και οι ρομά, κάτοικοι της περιοχής όπου πρόκειται να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες, αντέδρασαν δυναμικά.

Κανένας δεν ισχυρίστηκε ότι «τρώνε ανθρώπους», αν και οι φρικιαστικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ελάχιστα απέχουν από την αγριότητα των κανιβάλων. Το σίγουρο είναι ότι πολιτισμικά δεν υπάρχει καμία σχέση και καμία δυνατότητα συγχρωτισμού. Κανένας επίσης δεν αμφισβητεί σοβαρά ότι η εγκληματικότητα στις περιοχές που θα εγκατασταθούν θα είναι ανεξέλεγκτη, καθιστώντας στην ουσία την περιοχή γκέτο και υποβαθμίζοντάς την ακόμα περισσότερο.  Αυτό εξάλλου το παραδέχτηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟΠΟ, Τόσκας, απορρίπτοντας την περιοχή της Θέρμης, «γιατί είναι ακριβή»

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και η απαξιωτική αναφορά στην τουριστική κίνηση από τα κρουαζιερόπλοια, την οποία διαφήμιζε σε κάθε ευκαιρία ο ίδιος, όταν τον εξυπηρετούσε, αλλά τώρα θεωρεί ανάξια λόγου. Φαίνεται ότι κατά την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του, η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών – και όχι μετεγκατάσταση, όπως αφελώς εξακολουθούν να πιστεύουν μερικοί – είναι σοβαρότερη για την οικονομία της Θεσσαλονίκης από «καμιά τριαπενταριά κρουαζιερόπλοια».

Οι σχεδιασμοί έχουν πλέον αποκαλυφθεί και είναι θέμα όλων μας να φωνάξουμε στον κάθε Μπουτάρη ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε στα Διαβατά ούτε πουθενά. Αν πραγματικά ενδιαφέρονται για τους πρόσφυγες και δε θέλουν να είναι ηθικά υπεύθυνοι για τις αθώες ψυχές που χάνονται στη θάλασσα, να σφραγίσουν τα σύνορα και να απαιτήσουν τη δημιουργία κέντρων μετεγκατάστασης στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες μαθητές ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στα Διαβατά: Καταλήψεις και πορείες διαμαρτυρίας! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

MAT εναντίον κατοίκων στα Διαβατά – Η ανθελληνική κυβέρνηση μετατρέπει την χώρα σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών

Καρανικόλας Χρήστος, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpoutarhs-enantia-stous-katoikous-twn-diabatwn-pou-antidroun-sto-kentro-l#ixzz40w992U3T

Exit mobile version