Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη “επιτυχία” για τα πλοία του ΝΑΤΟ που ήρθαν με τα θωρηκτά να αποτρέψουν τις βάρκες των λαθρομεταναστών: Πάνω από 3.000 λαθρομετανάστες έφτασαν σήμερα στη Μυτιλήνη. Είναι πλέον δεδομένο ότι το ΝΑΤΟ δεν ήρθε να κάνει καμιά αποτροπή παρανόμου εισόδου λαθρομεταναστών και προσφύγων στα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας. Ήρθε να διευκολύνει τον εποικισμό της χώρας με ακόμη περισσότερους, απελπισμένους ανθρώπους από τους πολέμους και την οικονομική καταστροφή που ίδιοι δημιουργούν και εντείνουν.

Θ.Τ.

«Ασφυξία» λόγω λαθρομεταναστών στην Ειδομένη – Συμφωνία ευρωπαίων και σκοπιανών να γίνει η Ελλάδα καταυλισμός λαθρομεταναστών

Ο δικονομικός ορισμός μιας εγκληματικής οργάνωσης με προσπορισμό το οικονομικό κέρδος είναι η ΝΔ.  Κουκούλωσε – σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών- την λίστα μεγαλο φοροφυγάδων Μπόγιαρνς ενώ αρνείται την από 8.10.2012 έγγραφη πρόσκληση του Υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας -Βεστφαλίας Dr Norbert Walter Borjans, να συζητήσουν περί οικονομικής κρίσεως και CD, με στοιχεία καταθετών φοροφυγάδων. Μάλλον ήταν απασχολημένη εκείνο το διάστημα να προετοιμάζει την παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής που οι Έλληνες την αγκάλιαζαν γυρνώντας τη πλάτη στους πολιτικούς απατεώνες που τόσα χρόνια κατέστρεφαν τη πατρίδα.

Σ.Μ.

«Εξαφανίστηκε» ο Συριζαίος βουλευτής Βοιωτίας: Τον έψαχναν οι αγρότες από τα μπλόκα και έγινε… καπνός!

Έβαλαν δύο μουσουλμάνους βουλευτές ως μέλη της διαρκούς επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων. Πρόκειται για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν και Μουσταφά Μεμέτ Μουσταφά. Ασφαλώς και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν οι ίδιοι δεν θεωρούσαν την Τουρκία μητέρα πατρίδα. Αν οι ίδιοι δεν φωτογραφιζόντουσαν κάτω από τον σφαγέα του ελληνισμού Κεμάλ Αττατούρκ, και δεν πόζαραν κάτω από την ψευτοσημαία της δυτικής Θράκης. Με δυο λόγια βάλαν το λύκο να φυλάει το πρόβατα. Κατά τα άλλα τους ενόχλησε η διαμαρτυρία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που τους χαλάει τα ανθελληνικά τους σχέδια.

Χ.Φ.

Πάνος Καμμένος: Θα επιτάξουμε τις περιουσίες των Ελλήνων για τους… λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-23-febrouariou-2016#ixzz40wWsHvpL

Exit mobile version