Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στελέχη της ΝΔ αμφισβητούν το παραμύθι των 400.000 ψηφισάντων στις εσωκομματικές εκλογές

Στελέχη της ΝΔ αμφισβητούν το παραμύθι των 400.000 ψηφισάντων στις εσωκομματικές εκλογές

Ακόμη και μέσα από την ίδια τη ΝΔ βγαίνουν τώρα φωνές αμφισβήτησης του αριθμού των 400.000 περίπου νεοδημοκρατών, οι οποίοι υποτίθεται ότι ψήφισαν στους δύο γύρους των εσωκομματικών εκλογών. Να τι γράφει χαρακτηριστικά, κάτω από τον τίτλο «Αμφιβολίες» η «Real News» για το θέμα αυτό:

«Ερωτήματα διατυπώνουν στελέχη της ΝΔ για το αν ψήφισαν τελικά 400.000 πολίτες στις εσωκομματικές εκλογές. Σύμφωνα με διαρροές, λείπουν από το τελικό πρακτικό των εκλογών περισσότερες από 100.000 αιτήσεις μελών. Η Συγγρού, ωστόσο, διευκρινίζει ότι ο κατάλογος με τα 400.000 ονόματα έχει παραδοθεί από τη Vodafone και ότι εκκρεμεί να στείλουν κάποιες νομαρχιακές τα επιπλέον στοιχεία, όπως διεύθυνση, επάγγελμα και τηλέφωνο, ώστε οι κατάλογοι να είναι πλήρεις.»

Εδώ ισχύει η γνωστή παροιμία «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι». Το ότι τα νούμερα των συμμετεχόντων στις εσωκομματικές εκλογές ήταν εμφανώς «φουσκωμένα», με την σύμφωνη γνώμη και των τεσσάρων δελφίνωνώστε να φανεί αυξημένη τόσο η συμμετοχή όσο και ο αριθμός των ψήφων των υποψηφίων προέδρων, ήταν κάτι το οποίο είχε γίνει ευρέως αντιληπτό.

Τώρα, αρχίζει να βγαίνει σιγά – σιγά στην επιφάνεια αυτή η αλήθεια και από τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ, για προφανείς λόγους εσωκομματικών αντιπαραθέσεων, αφού η «ειδυλλιακή» εικόνα της δήθεν ενωμένης και χωρίς προβλήματα ΝΔ απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μόνο η προοπτική εξουσίας είναι αυτή που δεν αφήνει τους νεοδημοκράτες να «μαλλιοτραβηχτούν» ανοιχτά ανάμεσά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stelechh-ths-nd-amfisbhtoun-to-paramuthi-twn-400.000-pshfisantwn-stis-eswko#ixzz40zUt0lAi

Exit mobile version