Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόεδρος Αρείου Πάγου: “Δυσκολεύομαι να κριτικάρω όσα έγιναν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής” – Κόψιμο μαχαίρι από Οικονομέα!

YouTube Poster

Όταν το παρακράτος Σαμαρά έστηνε την σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, εμείς, αλλά και όλος ο νομικός κόσμος της χώρας φωνάζαμε πως το παραμύθι της δήθεν “εγκληματικής οργάνωσης” είναι ένα τεράστιο φιάσκο.

Σήμερα, όλα τα λαμόγια που έστειλαν φυλακή τους βουλευτές και τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης, τολμούν και δηλώνουν πως η δολοφονία Φύσσα έπρεπε να εκδικαστεί ως μία ξεχωριστή και αυτοτελής ποινική υπόθεση! Επαναλαμβάνουν δηλαδή αυτό που φωνάζουμε εδώ και τρία σχεδόν χρόνια!

Δεν τολμούν όμως να ομολογήσουν πώς αυτό το φιάσκο στήθηκε για την υφαρπαγή των ψήφων της Χρυσής Αυγής (δεν πειράζει όμως, τα εγκλήματά τους τα έχει ήδη ομολογήσει ο Μπαλτάκος και το σχετικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής ως νόμιμο αποδεικτικό μέσο).

Μη ρωτάτε, πολιτικοί απατεώνες, ποιος ευθύνεται που ο καθ’ ομολογίαν του δράστης της δολοφονίας Φύσσα αποφυλακίζεται: την απόλυτη ευθύνη φέρει ο Σαμαράς, ο Αθανασίου, ο Δένδιας, η Κουτζαμάνη, ο Ντογιάκος και όλη η παραδικαστική συμμορία που κατέλυσε το Σύνταγμα και διέπραξε κακουργήματα. Ήξεραν πολύ καλά ότι θα αποφυλακιστεί ο δράστης, αλλά δεν τους ενδιέφερε. Τους ενδιέφερε μόνο να φυλακίσουν αθώους ανθρώπους και να κλέψουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Η νυν πρόεδρος του Αρείου Πάγου βρέθηκε σε δύσκολη θέση σήμερα στο Mega, όταν της ζητήθηκε να κατονομάσει τους υπευθύνους γι’ αυτό το φιάσκο. Η αγχώδης απάντηση: “δυσκολεύομαι να κριτικάρω τους χειρισμούς των άλλων πριν από εμένα” αποδεικνύει πως πίσω από το στήσιμο της δίωξης της Χρυσής Αυγής υπάρχει σωρεία παρανομιών και εγκλημάτων σε βάρος της Δικαιοσύνης και του Συντάγματος.

Σε σχετική ερώτηση πασοκοδημαρίτη βουλευτή (από την συμμορία αυτών που πήγαιναν στον Άρειο Πάγο και ψευδορκούσαν για να κλείσουν στην φυλακή το τρίτο κόμμα της χώρας), η Βασιλική Θάνου απάντησε: “Είμαι σε μια δύσκολη θέση αν κριτικάρω χειρισμούς που έγιναν πριν από μένα, από άλλους συναδέλφους. Ωστόσο, πράγματι θα είχε διευκολύνει την διεξαγωγή της, αν ειδικώς η υπόθεση αυτή είχε προχωρήσει μόνη της“.

Οι σκευωροί του γνωστού παραδικαστικού κυκλώματος θέλησαν με αφορμή το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι να στήσουν μια ολόκληρη μηχανορραφία με σαφείς πολιτικούς σκοπούς, την δίωξη και την παράνομη προφυλάκιση βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με απώτερο σκοπό την εκλογική αποδυνάμωση του κόμματος.

Τι κατάφερε τελικά ο Σαμαράς και η συμμορία του; Να κάνουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό και οι ίδιοι να καταδικαστούν σε πολιτικό θάνατο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proedros-areiou-pagou-duskoleuomai-na-kritikarw-osa-eginan-sthn-upothesh-th#ixzz411LhhLhr

Exit mobile version