Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κόκκινα γραμματόσημα, η μεγάλη Βουλγαρία και το… φτύσιμο!

Τα κόκκινα γραμματόσημα, η μεγάλη Βουλγαρία και το... φτύσιμο!

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα το μεσημέρι, γίνεται η επίσημη παρουσίαση της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων από την κόκκινη διοίκηση των Ταχυδρομείων.

Τα νέα γραμματόσημα, που είναι αφιερωμένα στα «75 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ», απεικονίζουν τους κομμουνιστές Βαρδή Β. Βαρδινογιάννη, Μανώλη Γλέζο, Στέλιο Ζαμάνο, Κώστα Μαραγκουδάκη και Απόστολο (Λάκη) Σάντα, «στα πρόσωπα των οποίων τιμώνται εκατομμύρια αγωνιστές και αγωνίστριες που συσπειρώθηκαν κάτω από τη σημαία μίας ενιαίας πατριωτικής απελευθερωτικής οργάνωσης», σύμφωνα με τους κομμουνιστές επικεφαλείς των Ταχυδρομείων.

Μάλιστα, στην παρουσίαση θα δώσουν το παρών οι τέσσερις εξ’ αυτών –που βρίσκονται εν ζωή- καθώς και εκπρόσωποι της οικογένειας του Σάντα.

Πρόκειται σίγουρα για μια… πολύ καλή ιδέα, μιας και όλος ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να… φτύνει κάποιους εξ’ αυτών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα, για να κάνουν την Μακεδονία και την Θράκη μας επαρχίες της Μεγάλης Βουλγαρίας!

Eθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-kokkina-grammatoshma-h-megalh-boulgaria-kai-to-ftusimo#ixzz411ryEmBI

Exit mobile version