Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελευθέριος Συναδινός: Έφαγαν τα μούτρα τους οι Ευρωβουλευτές πλην της Χρυσής Αυγής

Ελευθέριος Συναδινός: Έφαγαν τα μούτρα τους οι Ευρωβουλευτές πλην της Χρυσής Αυγής

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτζ στην επιστολή του Παπαδημούλη και των λοιπών ξαφνικά “πατριωτών” Ευρωβουλευτών των συστημικών κομμάτων της χώρας μας, όσον αφορά στην πρωτοβουλία του μέλους της Ευρωομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος M. Πετίρ, να συγκροτήσει ανεπίσημο γκρουπ στο Ευρωκοινοβούλιο, υπό τον τίτλο «Φίλοι της Μακεδονίας».

Καταδεικνύει με τον πιο άμεσο και αναντίρρητο τρόπο ότι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές εδώ και χρόνια κάνουν διακοπές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ποτέ δεν ασχολήθηκαν να διαβάσουν τον εσωτερικό κανονισμό του Ευρωκοινοβουλίου, ούτε καν ο τωρινός, “πολύς” Αντιπρόεδρος Παπαδημούλης.

Διαφορετικά θα γνώριζαν ότι, στις ανεπίσημες ομάδες,  δεν χορηγείται χρήση των εγκαταστάσεων του Κοινοβουλίου (δωμάτια, προσωπικό, κλπ), εκτός εάν η αίτηση γίνεται στο όνομα μιας πολιτικής ομάδας. Επομένως, εναπόκειται αποκλειστικά στις αντίστοιχες πολιτικές ομάδες να αποφασίσουν αν θα χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες αυτών των άτυπων ομάδων και να χορηγήσουν ή να αρνηθούν την πρόσβαση σε συνεδριακές εγκαταστάσεις. Ως εκ τούτου δεν έπρεπε να αποστείλουν τη εν λόγω επιστολή στον Πρόεδρο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά στους Προέδρους των πολιτικών ομάδων.

Επίσης αποδεικνύεται ότι, οι επιστολές που έστειλαν για το συγκεκριμένο θέμα είχαν ως αποκλειστικό σκοπό την αυτοπροβολή τους στην Ελλάδα και στους υποψήφιους ψηφοφόρους τους. Όλοι τους δε οι Ευρωβουλευτές, λειτούργησαν όπως πάντα, ως πρόβατα ακολουθώντας την ενέργεια Παπαδημούλη, για να τον στηρίξουν(;), να μη λάβει αυτός μόνο τη δόξα(;) και χωρίς να εξετάσουν αν η ενέργειά του έχει βάση, σύμφωνα με τον κανονισμό.

Αντίθετα, παρά τον ελάχιστο χρόνο  (1,5 έτος) που οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ευρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ασχολούμενοι ουσιαστικά με το έργο τους και μελετώντας τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου, απέστειλαν επιστολή στους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων, θέτοντας τους προ της ευθύνης του θεσμικού των ρόλου. Απαίτησαν από αυτούς να συνετίσουν τα μέλη τους και να τους επαναφέρουν στην τάξη.

Δυστυχώς, η επιφανειακή, ρηχή και καθαρά ιδιοτελή παρουσία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, τόσα χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει οδηγήσει στην παρούσα κατάσταση τη χώρα μας και τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, ως “όρνια” πάνω από έναν μισοπεθαμένο. Είναι δε λυπηρό, να βλέπουμε καθημερινά την υποκρισία τους, η οποία επιβεβαιώνει τον ανθελληνικό τους ρόλο, με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Pravda, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Όμως εμείς, ως γνήσιοι Εθνικιστές προσπαθούμε να αναστρέψουμε αυτή την πτωτική πορεία της χώρας. Με τη δύναμη του Ελληνικού λαού και την στήριξή του θα μπορέσουμε να τοποθετήσουμε την Πατρίδα μας στο βάθρο που ιστορικά της αξίζει.

Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efagan-ta-moutra-tous-oi-eurwbouleutes-plhn-ths-chrushs-aughs#ixzz4148dVg4P

Exit mobile version