Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Έκλεισαν τα σύνορα στην Ειδομένη και στον Πειραιά είναι εγκλωβισμένοι εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Ποιός; Τα Σκόπια, που μέχρι πρότινος δεν τα υπολόγιζε κανείς και που γίνανε κράτος με τις πλάτες και τη βοήθεια της Ελλάδος. Και από την άλλη μεριά έχουμε να κάνουμε με τη χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε από της μεταπολιτεύσεως. Έχουμε το ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε με τις αριστερές του ιδεοληψίες να αλλάξει όχι την Ευρώπη, αλλά την Ελλάδα. Ήρθε η κυρία Τασία να μας πει ότι λιάζονται. Ήρθαν οι διάφοροι υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ που μάχονται για διαχωρισμό κράτους Εκκλησίας και είναι δεδηλωμένοι άθεοι να μας πουν ότι είναι χριστιανικό να ταΐσουμε και να βοηθήσουμε ανθρώπους που  το πιστεύω τους είναι ή κοράνι ή θάνατος. Όλα αυτά σε μια χώρα εξαθλιωμένη από τα μνημόνια, σε μια χώρα που κάνουν πάρτυ οι διεφθαρμένοι και όπου οι δανειστές την καταληστεύουν και την καταστρέφουν με πρόσχημα το δημόσιο χρέος. Ας συνειδητοποιήσουμε κάποτε ότι και αυτός που δανείζει αναλαμβάνει ένα ρίσκο ότι μπορεί να μην πάρει πίσω τα λεφτά του για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό όμως το επιχείρημα ουδέποτε το χρησιμοποίησαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις για να μας βγάλουν από τα μνημόνια. Αντιθέτως τώρα δημιουργείται ένα κοκτέιλ θανάτου για τη χώρα μας με την οικονομική εξαθλίωση από τη μια και την επιβεβλημένη βοήθεια στους λαθρομετανάστες. Ούτε στην Ειδομένη, ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά, δεν τους θέλουμε! Η λύση είναι μια: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος! Καλή δύναμη στους Έλληνες!

Κωνσταντίνα Α.

Ε. Καρακώστας προς αντισυνταγματικό τόξο: «Ας μας μισείτε, αρκεί να μας φοβάστε»! ΒΙΝΤΕΟ

Η κυρία Γεννηματά που καθημερινά κουνάει το δάχτυλο ηθικολογώντας και μιλώντας για εθνική καταστροφή, προκαλεί στους Έλληνες  εθνική ναυτία… Καλά θα κάνει να σταματήσει να προκαλεί και να μην ξεχνάει ότι εκπροσωπεί το κόμμα των αμαρτωλών και κλεφτών και της θρασύτερης αλαζονείας που γνωρίσαμε ποτέ!!!

Μαρία Β.

Εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά”: “Ο Σαμαράς διαχρονικά αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!”

Μετατροπή σε καταυλισμό λαθρομεταναστών η Ελλάδα. Καραβιές καταφθάνουν οι απρόσκλητοι στον Πειραιά. Λαθρομετανάστες οι οποίοι βαπτίζονται πρόσφυγες και στην πλειοψηφία τους είναι Αφγανοί με τα ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα για την Ευρώπη των εταίρων μας να θεωρούνται ανυπόστατα. Από την άλλη οι μεγαλοαστοί του ΣΥΡΙΖΑ διαμένοντας σε ασφαλείς περιοχές γεμίζουν τις λαϊκές συνοικίες με λαθραίους εισερχόμενους στο όνομα ενός ψευτοανθρωπισμού.

Σ.Μ.

Ελευθέριος Συναδινός: Αιδώς Αργείοι κ. Α/ΓΕΕΘΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-24-febrouariou-2016#ixzz414BA5LA5

Exit mobile version