Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Νέα Μηχανιώνα, Δράμα

Η Τ.Ο. Καβάλας, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, βρέθηκε για ακόμη μια φορά δίπλα στους Έλληνες του νομού Καβάλας πραγματοποιώντας ενημερωτική εξόρμηση στην Ελευθερούπολη και στο Κοκκινόχωμα του δήμου Παγγαίου. Οι συναγωνιστές αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή που έπληττε την περιοχή επισκεφτήκαν τα καφενεία, τις καφετέριες και τα μαγαζιά που ήταν ανοιχτά εκείνη την στιγμή για να μεταφέρουν το μήνυμα του Εθνικιστικού Αγώνα. Ένα μήνυμα Ελευθερίας, αξιοπρέπειας και ελπίδας για την Ελλάδα μας που βουλιάζει στον βάλτο των μνημονίων, των λαθρομεταναστών και της προδοσίας των πολιτικών φερέφωνων που κυβερνούν.

Μόνο η Χρυσή Αυγή που διαθέτει πίστη στην Ιδέα και με μπροστάρη τον Αρχηγό μας μπορούμε να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στην αλητεία και βρομιά του πολιτικού συστήματος για να απελευθερώσουμε τον ευλογημένο τόπο μας.Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες που ενδιαφέρεται να στρατευτούν με την Ιδέα και να γίνουν κοινωνοί μιας Νέας Ελλάδας που πλέον είναι λαϊκή απαίτηση των Ελλήνων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άντεξε και αντέχει! Η Τ.Ο. Καβάλας θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα, τον καλό, μέχρι της Τελικής ΝΙΚΗΣ όπου και θα δικαιωθούν οι αγώνες της Φυλής και του Έθνους μας!

Το Σάββατο 20-2-2016 κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κεντρική Μακεδονία Συναγωνιστή Γραικό Φώτη πραγματοποίησαν ενημερωτική  δράση στα εμπορικά καταστήματα του Νέου Ρυσίου. Μοιράστηκαν φυλλάδια με το Εθνικό σχέδιο του κινήματος, καθώς και φύλλα εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από θετική. Συζήτηση πραγματοποιήθηκε και στα ΚΑΠΗ της περιοχής. Ο αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου και η επαφή με την Ελληνική Κοινωνία είναι αδιάκοπος, αγώνας για την ενημέρωση των Ελλήνων για τις θέσεις του Κινήματος. Απέναντι στη φίμωση της Εθνικής φωνής του τρίτου πολιτικού κόμματος υπάρχουν οι Συναγωνιστές που δε θα σκύψουν το κεφάλι και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας και Ελληνίδα να καταλάβουν την παγίδα που τους στήνουν αργά, αλλά σταθερά όλοι οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου.

Ασφυκτικά γεμάτα για άλλη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας στην ομιλία του γραμματέα της Τοπικής με θέμα το ”Λειτούργημα” του Χρυσαυγίτη. Αρχικά, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων παραπαίει και βρίσκεται σε σύγχυση. Διχοτομούν το Αιγαίο και επιτρέπουν στην τουρκία να μπαίνει ανενόχλητη στα χωρικά μας ύδατα. Χάνεται η Εθνική μας Κυριαρχία, είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής, από μια κάστα προδοτών πολιτικών. Μόνη αντίσταση στα ανθελληνικά τους σχέδια, είναι η Χρυσή Αυγή. Ακολούθησε η ομιλία με θέμα το ”Λειτούργημα” του Χρυσαυγίτη (μέρος β’, το μέρος α’ πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα). Αναφέρθηκαν τα χαρακτηριστικά της εσωτερικής ανατομίας του Χρυσαυγίτη, που τον καθιστά πρότυπο συμπεριφοράς του Εθνικιστή. Στο α’ μέρος, είχε γίνει  λόγος για τον Εσωτερικό Πόλεμο της σκέψης και της δράσης του Χρυσαυγίτη, την Αθάνατη Ψυχή του ως αστείρευτη πηγή Δύναμης, το Θάρρος που τον διακατέχει ώστε να θέλει να τοποθετήσει  την Αφοσίωση και την Πίστη στην Ιδέα του πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό και το Καθήκον που τον βάζει στην διαδικασία να ξεπεράσει τα προσωπικά του οφέλη για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που ορίζει η Ιερή Αποστολή του.

Στο β’ μέρος, έγινε αναφορά στην Επιμονή που πρέπει να έχει ο Χρυσαυγίτης και τον συνεχόμενο Αγώνα του για την επίτευξη των στόχων του Κινήματος ώστε ο Λαϊκός Εθνικισμός να αποτελέσει την βαθιά κοίτη της μνήμης του μέλλοντος, την Αξιοπιστία που η ιδιότητά της καθιστά τον Χρυσαυγίτη Πιστό, Σταθερό, Φανατικό, Αμετάβλητο και Προσηλωμένο στην Αποστολή που του έχει ανατεθεί από το Κίνημα, την Φύση και την Θεία Πρόνοια. Επίσης, έγινε μια τοποθέτηση για την Αξιοπρέπεια που αποτελεί την αόρατη, αλλά αποτελεσματική, ασπίδα του Χρυσαυγίτη και τον προστατεύει από την ατιμία και την δολιοφθορά απέναντι στην ίδια του την υπόσταση. Τέλος, ο συναγωνιστής, εστίασε στην Τιμή. Το αίσθημα της Τιμής, υπαγορεύει στον Χρυσαυγίτη μια κοινωνική συμπεριφορά κυριαρχούμενη από Αξιοζήλευτες και Αληθινές Αρετές όπως η Φιλοπατρία, η Υπερηφάνεια, η Ευθιξία, η Υπευθυνότητα, η Εντιμότητα, η Αλληλεγγύη, η Ευγενής Καλλιέργεια του Ήθους και η Υψηλή Συνείδηση του Χρέους απέναντι στην Πολιτεία των Αρίστων. Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn420#ixzz414CQIUJg

Exit mobile version