Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Όμιλος Σκλαβενίτη πρόσφερε τροφές για τ’ αδέσποτα που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας

Δύο παλέτες με τροφές για σκύλους και γάτες πρόσφερε ο Όμιλος Σκλαβενίτη στο Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο της δράσης «Dogs&Cats need you | Αδέσποτα Φιλαράκια για Υιοθεσία» που διοργανώνει η διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εθελοντών «LAVE you project | Live A Volunteer Experience» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 15:00 μ.μ. στην είσοδο του Πάρκου της Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας & Τρωάδος).

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρει γι’ αυτή την πολύτιμη προσφορά για τ’ αδέσποτα ζώα του Ομίλου Σκλαβενίτη: «Γι’ άλλη μια φορά, αποδεικνύετε πως υπάρχουν εταιρείες με σπουδαίο και διακριτό κοινωνικό έργο και χαιρόμαστε που ήμαστε αποδέκτης αυτής σας της γενναιοδωρίας».

Η« LAVE you project | Live A Volunteer Experience» οργανώνει εθελοντικές δράσεις που προωθούν την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά με τη συμβολή και συμμετοχή ανθρώπων, εταιρειών και κοινωνικών φορέων.  Αυτή τη φορά αποφάσισε να αφιερώσει τη δράση αλληλεγγύης του Φεβρουαρίου στους καλύτερους φίλους των ανθρώπων δηλαδή στα σκυλάκια και γατάκια.  Την προσοχή της τράβηξε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας που με την ακούραστη δράση του σε ζωάκια αδέσποτα δίνει ελπίδα ανθρωπιάς και ευαισθησίας αλλά κυρίως στους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας που εξαρτώνται απόλυτα από τη συμπεριφορά μας.

πηγή

Exit mobile version