Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χειρότερα και από την Αλβανία: Εκεί οι Ομογενείς έχουν δικαίωμα ψήφου…

Χειρότερα και από την Αλβανία: Εκεί οι Ομογενείς έχουν δικαίωμα ψήφου...

Η είδηση, όπως περιγράφεται σε συστημικό έντυπο, είναι ενδεικτική τόσο της θέλησης κάποιων Εθνών να ζήσουν όσο και της τραγικής κατάστασης στην οποία έχουν φτάσει το Ελληνικό Έθνος οι πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου» με τις συνεχείς απαράδεκτες ενέργειές τους.

Κάτω, λοιπόν, από τον τίτλο «Οι ξενιτεμένοι Αλβανοί θα ψηφίσουν» διαβάζουμε τα εξής: «Το Κοινοβούλιο της Αλβανίας επέκτεινε το δικαίωμα ψήφου σε πολίτες της χώρας που ζουν στο εξωτερικό και θα μπορούσαν να αποτελούν περίπου το μισό εκλογικό σώμα. Η Βουλή των 140 εδρών ψήφισε αργά την Πέμπτη το βράδυ, με ψήφους 73 υπέρ έναντι 24 κατά, να επιτραπεί στους ξενιτεμένους Αλβανούς να εγγράφονται στην αλβανική πρεσβεία της χώρας στην οποία διαμένουν, ώστε να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο.

Περίπου 3,7 εκατ. άνθρωποι έχουν δικαίωμα ψήφου στην Αλβανία, αλλά η απογραφή του 2011 έδειξε ότι ο πληθυσμός της χώρας είναι 2,8 εκατ. Από την κατάρρευση του κομμουνιστικού καθεστώτος, το 1990, περισσότεροι από 1,5 εκατ. Αλβανοί έχουν μεταναστεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις γειτονικές χώρες, Ελλάδα και Ιταλία, αλλά επίσης και στη Γερμανία, στη Βρετανία, στις ΗΠΑ και στον Καναδά».

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα όχι μόνο δεν συζητείται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να μπορούν δηλαδή οι Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές, αλλά διάφορα «σαΐνια» του πολυπολιτισμού και των ανοιχτών συνόρων επιθυμούν οι σημερινοί παράνομα διαβαίνοντες τα σύνορα της Χώρας να αποτελέσουν τους αυριανούς ψηφοφόρους του Τόπου…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellada-kai-h-albania.-mia-sugkrish-pou-projenei-thlipsh#ixzz415fuEnGu

Exit mobile version