Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απέραντο hot spot η Εθνική οδός: Χιλιάδες λαθρομετανάστες εγκλωβίστηκαν στην Λαμία – Φωτορεπορτάζ

Απέραντο hot spot η Εθνική οδός: Χιλιάδες λαθρομετανάστες εγκλωβίστηκαν στην Λαμία - Φωτορεπορτάζ

Η Λαμία και η Φθιώτιδα ένα απέραντο κέντρο “προσφύγων” – Δεκάδες λεωφορεία εγκλωβισμένα σε πάρκινγκ της εθνικής και σε καταστήματα εστίασης στην είσοδο της Λαμίας

Από το μεσημέρι της Δευτέρας όλα τα μοτέλ της περιοχής είναι γεμάτα με λεωφορεία στα οποία επέβαιναν “πρόσφυγες” που κατευθύνονταν στην Ειδομένη. Οι εντολές της αστυνομίας ήταν διαφορετικές, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ. να έχει ακινητοποιήσει περισσότερους από 500 “πρόσφυγες” στο ύψος των Θηβών, στο 90ό χλμ.

Στη Λαμία έχουν ακινητοποιηθεί περισσότερα από 30 λεωφορεία σε διάφορα μοτέλ της Εθνικής οδού ή και στην είσοδο της Λαμίας και πάνω από 1.500 λαθρομετανάστες παραμένουν εκεί περιμένοντας τις εξελίξεις. Πριν από λίγο, η αστυνομία άρχισε σιγά-σιγά να διοχετεύει δυο-δυο λεωφορεία κάθε μισή ώρα, ενώ συγχρόνως φτάνουν στη Λαμία και άλλα λεωφορεία από την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου που έμειναν ακινητοποιημένοι στη Λαμία, δημιουργήθηκαν εντάσεις, με τους εγκλωβισμένους να ζητούν επίμονα να συνεχιστεί το ταξίδι τους. Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να τους επιτηρούν, ωστόσο η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: Ένα Hot Spot ολόκληρη η χώρα

Ανακοίνωση Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα σχετικά με τη εγκατάσταση λαθρομεταναστών

Ακολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aperanto-hot-spot-h-ethnikh-odos-chiliades-lathrometanastes-egklwbisthkan-s#ixzz416ONgKMe

Exit mobile version