Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα σύρραξης. Η Τουρκία πέτυχε τον σκοπό της. Το δόγμα Οζάλ αν θέλεις να καταστρέψεις και να καταλάβεις την Ελλάδα, γέμισέ την με Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες, φαίνεται ότι πέτυχε. Οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος έπεσαν τελικά στην φάκα που τους έστησε ο Ερντογάν. Το Αιγαίο αποκτά νέες γκρίζες ζώνες περισσότερες και πιο επικίνδυνες  από αυτές που είχε δημιουργήσει μετά την τραγωδία στα Ίμια ο προδότης Κώστας Σημίτης. Το κύμα των λαθρομεταναστών έχει καταλάβει όλη την χώρα. Η χώρα έχει γίνει ένα τεράστιο hotspot από τους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Κοινό σημείο των κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου η αγάπη τους στους αλλοδαπούς παράνομους εισβολείς. Την αρχή της δεκαετίας του 90′ ήταν οι Αλβανοί μετανάστες που τσάκισαν τα μεροκάματα των Ελλήνων. Τα Ολυμπιακά και κοινοτικά έργα από τους προδότες  του κλεφτοπασόκ, έγιναν από  χέρια αλλοδαπών. Η Αττική οδός του Μπόμπολα που φωτογραφιζόταν ο ΥΠΕΧΩΔΕ της Ν.Δ. Σουφλιάς και αυτή από μεροκάματα λαθρομεταναστών ολοκληρώθηκε. Και τώρα οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος στους αλλοδαπούς στηρίζουν την πολιτική επιβίωση τους. Αν βάλουμε και τα ευχαριστώ του ΠΤΔ, Προκόπη Παυλόπουλου στους λαθρομετανάστες, βλέπουμε ποιους στηρίζει το Ελληνικό πολιτικό σύστημα. Οι συντάξεις στους αλλοδαπούς από το Ελληνικό κράτος, τα εμβάσματα στις χώρες των αλλοδαπών, η μαύρη εργασία, η πορνεία, το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών από αυτούς, φτώχυναν την Ελλάδα. Δεν αργεί η στιγμή που αλλοδαποί και αντεξουσιαστές θα αδειάζουν Σούπερ Μάρκετ όπως στην Αργεντινή και την Χιλή. Αυτοδύναμη Χρυσή Αυγή στις εκλογές που σύντομα θα γίνουν για να σωθεί ότι σώζεται από την περήφανη κάποτε και χρεοκοπημένη σήμερα Ελλάδα.

Γιάννης Π.

Λαθρομεταναστευτική βόμβα: 102.657 απρόσκλητοι εισέβαλαν στην Ελλάδα σε λιγότερο από δύο μήνες!

Ποιος αληθινός Έλληνας, πιστεύει για το μεταναστευτικό ακόμα ότι δεν πρόκειται για εθνική καταστροφή, πληθυσμιακή αλλοίωση, εθνοτική διάβρωση, ελληνική πανωλεθρία; Άλλη μια φορά, οι «σύμμαχες» ξένες δυνάμεις, ενάντια στο αδούλωτο πνεύμα του λαού μας! Δηλαδή και πότε δεν επεδίωκαν το ωμό συμφέρον τους; Γιατί δεν βάλαμε ποτέ μυαλό; Γιατί στο τέλος γυροφέρνουμε  με λείψανα και με εικόνες και κοιτάμε στον ουρανό; Δέκατη παγκόσμια στρατιωτική δύναμη η Τουρκία στη εξηκοστή θέση η Ελλάδα. Η φιλοπατρία δεν έχει χαθεί ακόμη από τους Έλληνες όσο και να προσπάθησαν οι μειοδοτικές κυβερνήσεις να το πετύχουν. Οι πολιτικοί της χώρας ισχυρίζονται ότι θα συμμαχούσαν με το διάβολο για τη σωτηρία της  Ελλάδας! Είναι δεδομένο ότι συμμάχησαν μαζί του με σκοπό την καταστροφή της πατρίδας. Έστω και την ύστατη ώρα οι Έλληνες πρέπει μα αφυπνισθούν στηρίζοντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών την Χρυσή Αυγή για να υπάρχει στο μέλλον η πατρίδα που παραλάβαμε από τους προγόνους μας.

Γ.Μ.

Ακραίος νεοφιλελευθερισμός: Βουλευτής της ΝΔ ζητά την αποπομπή στελέχους που μίλησε κατά της ισλαμοποίησης της Λέσβου!

Αν η ελληνική κυβέρνηση ήταν έξυπνη θα ενημέρωνε τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα ότι δεν θα είναι σε θέση να πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης, διότι πολύ απλά όλες οι χώρες έχουν υψώσει φράχτες και απαγορεύουν την είσοδο τους. Οι μόνοι που θα πρέπει να δέχονται τους πρόσφυγες από τη Συρία είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ όλοι μιλούν αραβικά και είναι όλοι πλούσιοι. Επίσης οι χώρες αυτές όχι μόνο υποκινούν αλλά και χρηματοδοτούν τον ISIS με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τη Συρία, δημιουργώντας το μεταναστευτικό πρόβλημα. Και για το τέλος, οι αριστεροί πολιτικοί και  δημοσιογράφοι στην Ελλάδα τους αγαπούν τόσο πολύ που δεν τους θέλουν στα σπίτια τους, αλλά τους στέλνουν ελαφρά την καρδία δίπλα από τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών.

Γεώργιος Γ., Αυστραλία

Χειρότερα και από την Αλβανία: Εκεί οι Ομογενείς έχουν δικαίωμα ψήφου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-25-febrouariou-2016#ixzz418fTS1sP

Exit mobile version