Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Αμπελόκηποι, Δυτική Αττική

Την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016, η Τ.Ο. Αρτέμιδας πραγματοποίησε μια ευρεία ενημερωτική δράση στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής με μεγάλη ανταπόκριση από τους Έλληνες πολίτες.  Συγκεκριμένα, κλιμάκιο Συναγωνιστών παρευρέθηκε στην περιοχή του Καλάμου και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην διπλανή παραλιακή περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Οι Συναγωνιστές μοίρασαν έντυπα με τις θέσεις του Κινήματος καθώς και ενημερωτικό υλικό για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε πραγματικά συγκινητική, αφού σε κάθε αφορμή οι απελπισμένοι από την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ Έλληνες πολίτες μας επαναλάμβαναν οτι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική ελπίδα για την Πατρίδα μας! Οι Συναγωνιστές, αφού ολοκλήρωσαν την εξόρμηση τους, ευχήθηκαν καλή δύναμη στους δοκιμαζόμενους πολίτες, οι οποίοι κατά την αποχώρηση τους τους επευφημούσαν συνεχώς!

Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Την Παρασκευή 19/02 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα ” Από τον Ιπποκράτη στη σύγχρονη ιατρική” από τον Συναγωνιστή ιατρό Μάριο Τσέρτο. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε διεξοδικά στις ιστορικές καταβολές και πως εφάρμοζε την επιστήμη της ιατρικής ο Ιπποκράτης, σε σύγκριση με την σύγχρονη ιατρική που έχει καταστεί ως μέσο πλουτισμού και απαξίωσης της υγείας των ανθρώπων. Τέλος αναφέρθηκε για την ιατρική πρόκειται να εφαρμόσει η εθνικιστική ιδεολογία του Κινήματος, που δεν θα έχει σχέση με τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά θα έχει ως επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα  είναι αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου με θέμα ομιλίας Πίστη και Αγώνας. Ο ομιλητής  ανέπτυξε τον λόγο του κάνοντας αναφορά στα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία του Κινήματος και ανέλυσε την ανδρεία συμπεριφορά των μελών και των στελεχών που υπό το βάρος των διώξεων της παράγκας Σαμαρά, δεκάδων τρομοκρατικών επιθέσεων, άνανδρων δολοφονιών Συναγωνιστών μας παρέμειναν με ατσάλινη Πίστη στην Ιδέα, προέταξαν τα στήθη τους στις σφαίρες των φονιάδων και στις ορδές των βαρβάρων που σε τακτική βάση επιτίθεντο σε γραφεία, μέλη, υποστηρικτές και σε ότι δεν ταίριαζε στην αριστερή κουλτούρα τους.

Δεκάδες σκηνικά, δεκάδες πράξεις ανδρείας να περιγράψεις πως πάντα εμείς οι λίγοι ήμασταν αυτοί που  εκεί που όλοι μας είχαν ότι θα διαλυθούμε ,θα πάμε τελικά στο δύο τα εκατό του Σαμαρά κάναμε δυναμικές αντιδράσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου δίνοντας το στίγμα πως εμείς δεν κάνουμε βήμα πίσω. Δεν μπορούν να μας καταλάβουν γι’ αυτό δεν μπορούν να μας νικήσουν γιατί εμείς δεν είμαστε σαν και αυτούς εμείς δεν έχουμε κανένα σημείο αναφοράς με αυτούς είμαστε βγαλμένοι από τα σπλάχνα της ένδοξης ιστορίας του τόπου αυτού, είμαστε αυτά τα παιδιά με τα μαύρα που όλοι οι καναλάρχες έβαλαν στο περιθώριο και οι τρομοκράτες στο στόχαστρο γιατί απλά αγαπήσαμε την Ελλάδα και τους Έλληνες περισσότερο απ οτιδήποτε άλλο, γιατί εμείς έχουμε Αρχηγό και τρέφουμε ατελείωτο σεβασμό στο πρόσωπο του, έχουμε Ιδεολογία και  για μας είναι τρόπος ζωής, έχουμε πίστη στον δίκαιο Αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη και θα νικήσουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn421#ixzz41BQR4tCz

Exit mobile version