Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το «προσφυγικό»: Κεντρικό θέμα συζήτησης τα κλιματιστικά στα Hot Spot!

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το «προσφυγικό»: Κεντρικό θέμα συζήτησης τα κλιματιστικά στα Hot Spot!

Ετοιμάζεται μία εκ νέου σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με επίκεντρο, αυτή τη φορά, το λεγόμενο «προσφυγικό». Κοιτάζοντας την πρόσφατη ιστορία του λεγόμενου «συμβουλίου», βλέπουμε ότι έχουμε την μετατροπή του υπερήφανου «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού σε «ΝΑΙ».

Αλήθεια, όμως, τι πεδίο συζητήσεως υπάρχει για την σύγκλιση αυτού του συμβουλίου; Στην οποιαδήποτε συζήτηση υποτίθεται ότι παρατίθενται διαφορετικές απόψεις και πραγματοποιείται γόνιμος διάλογος επί αυτών των διαφωνιών, ώστε να επιτευχθεί σύγκλιση απόψεων και εν τέλει συμφωνία.

Ποιές είναι οι διαφορετικές απόψεις που θα συζητηθούν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών; Οι Τσίπρας, Καμμένος και Μητσοτάκης βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία. Ο μεν Καμμένος είναι κυβερνητικός εταίρος και επίσημος κατασκευαστής Hot Spot, ενώ ο Κυριάκος έλαβε μέχρι και συγχαρητήρια από την Μέρκελ επειδή δεν κάνει αντιπολίτευση!

Από την άλλη πλευρά Λεβέντης και Θεοδωράκης κινούνται στην ίδια κατεύθυνση των ανοιχτών συνόρων, όπως και το ΚΚΕ και το κλεφτοΠασόκ. Το καίριο ζήτημα, λοιπόν, της ανοχής της λαθρομετανάστευσης, των ανοιχτών συνόρων και της στοχοποίησης του όποιου Έλληνα αντιδρά στην γκετοποίηση της γειτονιάς του είναι ήδη συμφωνημένο από το σύνολο του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».

Συνεπώς το μόνο σημείο που πρόκειται να υπάρξει διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, σε σημείο να «κονταροχτυπηθούν» είναι αν τα κλιματιστικά των Hot Spot θα είναι Siemens. Μάλιστα, επί αυτού αναμένεται σκληρή επίθεση και… ηχηρό veto από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Κοντολογίς, πρόκειται περί συμβουλίου – παρωδίας που μοναδικό σκοπό έχει την επίτευξη συναίνεσης στην εθνική προδοσία. Τα κόμματα της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» θα προστρέξουν να δηλώσουν ότι δεν προτίθενται να αντιπολιτευτούν, προκειμένου να πάρουν και αυτοί εύσημα από την αφέντρα Μέρκελ, ενώ ο Τσίπρας θα δηλώσει ικανοποιημένος για την επίτευξη συναίνεσης εναντίον των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumboulio-politikwn-archhgwn-gia-to-prosfugiko-kentriko-thema-suzhthshs-ta#ixzz41BVNMlnT

Exit mobile version