Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης αναρχικών – Συλλήψεις 5 ατόμων, οι 2 αλβανοί!

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης αναρχικών - Συλλήψεις 5 ατόμων, οι 2 αλβανοί!

«Επαγγελματίες μπαχαλάκηδες» βαφτίζει το δημοσιογραφικό κατεστημένο συμμορία αναρχικών, 5 μέλη της οποίας συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές.

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι οι 2 από τους συλληφθέντες είναι αλβανοί. Η δικογραφία που σχηματίστηκε κατά των συγκεκριμένων και 19 ακόμη ατόμων περιλαμβάνει τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της ληστείας, της έκρηξης, του εμπρησμού, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού καθώς και την παράβαση των νόμων περί εξωσχολικού αθλητισμού, περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Μεταξύ των «επαναστατικών» δράσεων της συμμορίας των αναρχικών συγκαταλέγονται ληστείες πρακτορείων ΟΠΑΠ στο Ίλιον, ντελιβεράδων στο Χαλάνδρι, ταξί στο Περιστέρι, διακίνηση ναρκωτικών καθώς και επιθέσεις σε αστυνομικούς και πολίτες κατά τη διάρκεια πορειών αριστεριστών και κατά το πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Άγνωστο παραμένει ακόμη εάν την υπεράσπιση της εγκληματικής οργάνωσης ανέλαβε το Τμήμα Δικαιωμάτων του Σύριζα και οι γνωστοί κατ’ εργολαβία δικηγόροι, οι οποίοι μνημονεύονται στις περίφημες συνομιλίες στελεχών Σύριζα-αστυνομίας και τρομοκρατών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejarthrwsh-egklhmatikhs-organwshs-anarchikwn-sullhpseis-5-atomwn-oi-2-alban#ixzz41CvvxRuA

Exit mobile version