Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλη η Ελλάδα ένα “hot spot”: 2500 σκηνές παρήγγειλε η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Όλη η Ελλάδα ένα “hot spot”: 2500 σκηνές παρήγγειλε η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Δεν φτάνουν τα Hot Spot, τα καταλύματα, τα πολυτελή ξενοδοχεία και οι κατεσχεμένες κατοικίες των Ελλήνων, που εξασφάλισε για αυτούς η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ. Οι λαθρομετανάστες είναι πολλοί περισσότεροι και έτσι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθελλήνων δεν μπορούν να στεγαστούν όλοι!

Συγκεκριμένα, αυτήν την στιγμή πολογίζεται ότι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα περί τους 20.000 μετανάστες σε 18 σημεία: Καστελόριζο, Κως, Λέρος, Σάμος, Χίος, Λέσβος, Πειραιάς, Αθήνα: Ελαιώνας-Ελληνικό-Σχιστό, Λαμία, Τέμπη, Σκοτίνα Πιερίας, Διαβατά Θεσσαλονίκης, Καβάλα, Καλαμπάκα, Δεσκάτη Γρεβενών, Κοζάνη, Κλειδί Ημαθίας και Ειδομένη-Πολύκαστρο.

Μέχρι να αρχίσουν εντατικότερα, λοιπόν, οι πλειστηριασμοί ακινήτων, η κυβέρνηση της κυρά Τασίας, του Μουζάλα, του Καμμένου (που μέχρι και επίταξη περιουσιών θα κάνει για να στεγάσει λαθρομετανάστες) και των υπολοίπων ανθελλήνων, με… βαριά καρδιά προχωράει σε ημίμετρα για την στέγαση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που προτιμάνε την πατρίδα μας.

Έτσι με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, η οποία ενέκρινε την κατ’ εξαίρεση διάθεση από το Αποθηκευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 2.058 σκηνών των 6 ατόμων και 500 σκηνών των 4 ατόμων «προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως προσωρινά καταλύματα φιλοξενίας των μεταναστών και προσφύγων».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Φωτίου που ξοδεύει αφειδώς χρήμα για τους λαθρομετανάστες είχε προτρέψει τους Έλληνες να τρώνε… γεμιστά για να ξεχάσουν την φτώχεια που τους έχει επιβάλλει το καθεστώς των μνημονιακών δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/olh-h-ellada-ena-hot-spot-2500-skhnes-parhggeile-h-anthellhnikh-kubernhsh-s#ixzz41D4UniiW

Exit mobile version