Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Κολυμβητήριο του δήμου Καβάλας μετατράπηκε σε “hot spot” λαθρομεταναστών!

Το Κολυμβητήριο του δήμου Καβάλας μετατράπηκε σε “hot spot” λαθρομεταναστών!

Την τελευταία εβδομάδα η τοπική κοινωνία της Καβάλας είναι ανάστατη με την ενδεχόμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών και τις συνέπειες που θα έχει αυτό στην πόλη. Ο δήμος Καβάλας ενέργησε με μυστικές συσκέψεις που σκοπό είχαν να αποκλείσουν από τον λαό της Καβάλας κάθε ενημέρωση σχετικά με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην πόλη μας. Το πρόβλημα αυτό αφορά όλους τους πολίτες της Καβάλας και θα πρέπει να τεθεί ανοιχτά στους πολίτες και σε όλους τους θεσμικούς φορείς.

Λίγο πριν τις 7 μ.μ. κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο από Μυτιλήνη μεταφέροντας πάνω από 1.000 λαθρομετανάστες. Η αποβίβαση έγινε υπό την παρουσία αριστερών οργανώσεων και του αντιεξουσιαστικού χώρου αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν αριστερές ευαισθησίες μόνο για οτιδήποτε μη Ελληνικό που οδηγεί στον ανθελληνισμό της πατρίδας μας.

Αρχικά είχαμε την ενημέρωση από την δημοτική αρχή Καβάλας ότι οι λαθρομετανάστες με την άφιξη τους θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία για να  μεταφερθούν άμεσα στην Ειδομένη χωρίς να τίθεται θέμα παραμονής τους στην Καβάλα. Τελικά το σχέδιο αυτό δεν εφαρμόστηκε αντίθετα μόλις μόλις 3 λεωφορεία με 150 Αφγανούς λαθρομετανάστες έφυγαν προς στην Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι περίπου 850 λαθρομετανάστες με απόφαση της δημάρχου Καβάλας μεταφέρθηκαν στην περιοχή του λιμανιού Φίλιππος Β’ και κατόπιν στο κλειστό κολυμβητήριο του δήμου Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη».

Με αυτό τον τρόπο και με τις ευχές των τοπικών φορέων εγκαινιάστηκε το πρώτο «άτυπο» hot spot στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετατρέποντας το κολυμβητήριο που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός σε αποθήκη λαθρομεταναστών. Και το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε είναι τι θα γίνει όταν το Σάββατο θα καταπλεύσει το επόμενο δρομολόγιο με άλλους 1.000 λαθρομετανάστες; Πού θα φιλοξενηθούν; Στο παλιό νοσοκομείο Καβάλας; Στο στρατόπεδο της πόλης; Στους γειτονικούς δήμους;

Η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατρέπει όλη την χώρα σε αποθήκη λαθρομεταναστών χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση και πρόβλεψη για τον Έλληνα πολίτη. Μόνη λύση είναι να κλείσουν άμεσα τα σύνορα και να απελαθούν όσοι αλλοδαποί έχουν εισβάλλει παράνομα στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kolumbhthrio-tou-dhmou-kabalas-metatraphke-se-atupo-hot-spot-lathrometan#ixzz41EWHtqVk

Exit mobile version