Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με εντολή Μητσοτάκη: Ένας και μοναδικός υποψήφιος αρχηγός για την “νεολαία” της ψευτοδεξιάς

Με εντολή Μητσοτάκη: Ένας και μοναδικός υποψήφιος αρχηγός για την “νεολαία” της ψευτοδεξιάς

«Άρχισαν τα όργανα» στη ΝΔ, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι, όπως και κάθε συστημικό κόμμα, δεν είναι φορέας κάποιων ιδεών, αλλά μια μάζωξη φατριών όπου η κάθε μια κοιτάζει να επιβληθεί της άλλης, για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Καθημερινή» να τι συμβαίνει στην ΟΝΝΕΔ, ενόψει της εκλογής νέου προέδρου σ΄αυτήν: «Με μία μόνο υποψηφιότητα, αυτή του κ. Βασίλη Γεωργιάδη, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου. Ο κ. Γεωργιάδης, που αποτελεί και την επιλογή της ηγετικής ομάδας της Συγγρού, κατέθεσε την υποψηφιότητά του, την οποία στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της οργάνωσης. “Η επόμενη μέρα της οργάνωσης απαιτεί συνθέσεις και δουλειά, προκειμένου να μετεξελιχθούμε το συντομότερο δυνατό σε μια σύγχρονη πολιτική Νεολαία”, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης σε δήλωσή του, το στοίχημα του οποίου, πλέον, είναι να πετύχει υψηλή συμμετοχή στις εκλογές. Αντιθέτως, καίτοι συνεργάτες του διαβεβαιώνουν ότι είχε, επίσης, συλλέξει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, εκτός κούρσας έμεινε ο κ. Απ. Μπακόλας. Ο κ. Μπακόλας επικαλέστηκε για την απόφασή του κινήσεις καταστρατήγησης του καταστατικού και της αυτοτέλειας της ΟΝΝΕΔ, αλλά και την αλλαγή της διαδικασίας εκλογής (σ.σ. από την Online διαδικασία σε σύστημα προεγγραφών, προκειμένου να περιοριστεί το κόστος της εκλογής). Επί της ουσίας, πάντως, με ήδη διαμορφωμένο το σκηνικό υπέρ του κ. Γεωργιάδη (υπέρ της υποψηφιότητάς του τάχθηκαν 962 από τα 1.362 μέλη του προηγούμενου συνεδρίου, εκ των οποίων 134 από τα 180 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και 50 από τους 61 επικεφαλής νομαρχιακών της ΟΝΝΕΔ), η πλευρά Μπακόλα διαπίστωσε ότι δεν είχε περιθώρια να δώσει με αξιοπρεπείς όρους την εκλογική μάχη».

Όπως παραδέχεται και το δημοσίευμα, ο μόνος υποψήφιος για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, ο Βασίλης Γεωργιάδης, είναι και ο εκλεκτός της νέας ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Με απλά λόγια, ο Μητσοτάκης επιβάλλει με συνοπτικές διαδικασίες τον εκλεκτό του στην ηγεσία της ΝΔ, ωθώντας έτσι τον έτερο υποψήφιο σε καταγγελίες για «κινήσεις καταστρατήγησης του καταστατικού και της αυτοτέλειας της ΟΝΝΕΔ», και μετέπειτα απόσυρσή του από την διαδικασία εκλογής, «φωτογραφίζοντας» ως υπεύθυνο γι αυτήν την κατάσταση τον νέο αρχηγό της ΝΔ.

Κανείς, φυσικά, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν πρόκειται να πει κάτι για την περιβόητη θεωρία της «αρχής του αρχηγού» και την έλλειψη κάθε ίχνους εσωτερικής αντιπολίτευσης στην περίπτωση του Μητσοτάκη. Μόνο στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τέτοιες ανυπόστατες θεωρίες χρησιμοποιούνται από συγκεκριμένα κέντρα προκειμένου να σπιλωθεί ο έντιμος και νόμιμος πολιτικός αγώνας που διεξάγει και να χρησιμοποιηθεί στην πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diktatoras-sth-nd-o-mhtsotakhs-orizei-opoion-thelei-autos-gia-proedro-ths-o#ixzz41EdKGNAe

Exit mobile version