Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης απέκτησε το δικό του «Ζάππειο»: Εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό ο πιο ανάλγητος μνημονιακός υπουργός!

Ο Μητσοτάκης απέκτησε το δικό του «Ζάππειο»: Εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό ο πιο ανάλγητος μνημονιακός υπουργός!

Όλοι θυμόμαστε την υπερηφάνεια με την οποία ο Μητσοτάκης, ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, υπερασπιζόταν τη μνημονιακή πολιτική με τις μαζικές απολύσεις και τις συνεχείς φοροκαταιγίδες εναντίον του Ελληνικού Λαού. Εκείνη την εποχή που δεν είναι πολύ μακριά, ο Κυριάκος είχε καταστεί το ίδιο γραφικός με τον νυν αντιπρόεδρό του, Γεωργιάδη, προκειμένου να πείσει για την μνημονιακή «αναγκαιότητα».

Τώρα, όμως, ο Μητσοτάκης είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και διαγωνίζεται για τα ψηφαλάκια. Έτσι αποφάσισε να βάλει λίγη… αντιμνημονιακή απόχρωση στην προεκλογικού τύπου ρητορεία του. Απόκτησε έτσι το δικό του «Ζάππειο», το δικό του «Λεφτά Υπάρχουν» και το δικό του “Go Back κα. Μέρκελ”.

Συγκεκριμένα, είπε ότι είναι υπέρ της «μείωσης φόρων» και κατά των «μειώσεων συντάξεων», λέγοντας μάλιστα: «Μια επιθετική μείωση φορολογικών συντελεστών θα αποφέρει νέα έσοδα. Το δημόσιο εν μέσω μιας φορολογικής καταιγίδας το 2015 εισέπραξε λιγότερα απο το 2014».

Ακόμα και ο πιο αφελής, βεβαίως, γνωρίζει ότι ο Μητσοτάκης ψεύδεται για να αλιεύσει ψηφαλάκια. Όταν και άμα γίνει πρωθυπουργός θα είναι ο πρώτος στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στις αυξήσεις φόρων και στις μαζικές απολύσεις.

Όπως δέχτηκε τώρα τα συγχαρητήρια της Μέρκελ για την πειθήνια στάση του στο «προσφυγικό», έτσι θα δέχεται και στο μέλλον τα συγχαρητήρια της Μέρκελ για την πιστή τήρηση του μνημονίου, δηλαδή για την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-apekthse-to-diko-tou-zappeio-empaizei-ton-ellhniko-lao-o-pio-a#ixzz41JigHAaz

Exit mobile version