Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι θρασύδειλες παρακρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής και η ένοχη σιωπή των διαπλεκόμενων ΜΜΕ

Την γνωστή λενινιστική ρήση και τακτική, ότι «αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με την άποψή μας τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα», μας θυμίζει η υποκριτική συμπεριφορά σιωπής όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ για τις επιδείξεις «ανδραγαθίας» των γνωστών παρακρατικών κύκλων, οι οποίοι αν και παριστάνουν τους «αντιεξουσιαστές», εν τούτοις, έχουν πλήρη ασυλία και κάλυψη για τις άτιμες, άναδρες και παράνομες ενέργειες τους σε βάρος στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μετά την περίπτωση την περασμένη εβδομάδα του διαμερισματικού συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» Ιωάννη Αλεξόπουλου, στον οποίο επιτέθηκε μια ομάδα θρασύδειλων «αντιφασιστών» κουκουλοφόρων, τώρα είχαμε το ίδιο αποτρόπαιο σκηνικό στο δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με θύμα αυτή την φορά των «γενναίων» αλητών τον Περιφερειακό Σύμβουλο της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» Αρτέμιο Καλούτσα. Δεν ασχολήθηκαν τα μεγάλα κανάλια για καμία από τις δύο αυτές περιπτώσεις, οι οποίες μάλιστα αφορούν και εκπροσώπους εκλεγμένους από χιλιάδες συμπατριώτες μας. Πρόσωπα, δηλαδή, τα οποία έχουν συγκεκριμένο θεσμικό περιεχόμενο. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το σύνολο σχεδόν των ημερησίων εφημερίδων.

Και όμως, αυτοί που υποτίθεται ότι πρέπει να ενημερώνουν σωστά και αντικειμενικά τον Ελληνικό Λαό  σιώπησαν χαρακτηριστικά. Το ίδιο, βεβαίως, συνέβη και με την ΕΡΤ, η οποία έκρινε ότι οι συγκεκριμένες ειδήσεις δεν πρέπει να γίνουν ευρέως γνωστές στο τηλεοπτικό κοινό, με την απορία η οποία δημιουργείται να αφορά την αντίστοιχη αντίδραση της ΕΡΤ (όπως και των ιδιωτικών καναλιών) αν ο ξυλοδαρμός είχε ως θύματα συμμετέχοντες στο «συνταγματικό τόξο». Απορία, βεβαίως, τρόπος του λέγειν.

Ανάμεσα στα δύο αυτά περιστατικά είχαμε και την εισβολή των παρακρατικών εγκληματιών του «Ρουβίκωνα» στην ΕΡΤ, με την απαίτηση να διαβαστούν κάποιες ακατάληπτες ασυναρτησίες ανθελληνισμού που τις ονόμασαν «μανιφέστο». Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν «απολαύσαμε» τις αηδίες τους από την κρατική συχνότητα, ήταν επειδή ως γνήσιοι αλήτες και θρασύδειλοι τραμπούκοι είχαν προλάβει να χτυπήσουν κάποιον τεχνικό της ΕΡΤ, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων Πάνος Χαρίτος όσο και η καλεσμένη του Λιάνα Κανέλλη ήταν έτοιμοι να δεχθούν τις παράλογες απαιτήσεις τους! Με αυτή την λογική, δηλαδή, ο καθένας «νομιμοποιείται» να καταλαμβάνει την κρατική τηλεόραση και να λέει ό,τι θέλει και να εκφράσει οποιοδήποτε αίτημα δικό του ή της ομάδας που ανήκει, αρκεί να μην χρησιμοποιεί βία. Εκτός, φυσικά, κι αν είναι Εθνικιστής, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση η παρέμβασή του θα αντιμετωπιζόταν εξ αρχής δυναμικά και όλοι μετά θα έλεγαν για τον «κίνδυνο του φασισμού που προσπαθεί με κάθε βίαιο τρόπο να επιβληθεί».

Είναι αντιληπτό, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι τα γεγονότα δεν παρουσιάζονται στα συστημικά ΜΜΕ με βάση την ύπαρξή τους, αλλά με γνώμονα του τι συμφέρει να παρουσιαστεί στο κοινό, στα πλαίσια της επιχείρησης αποχαύνωσης και παραπληροφόρησης της Ελληνικής Κοινωνίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-thrasudeiles-parakratikes-epitheseis-kai-h-siwph-twn-mme#ixzz41JnTzIyV

Exit mobile version