Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Όλη η Ελλάδα  ένα “hot spot”! Συγκεκριμένα, αυτήν την στιγμή, στη χώρα  υπολογίζεται ότι είναι εγκλωβισμένοι περί τους 20.000 λαθρομετανάστες σε 18 σημεία: στο Καστελόριζο, στην Κω, στη Λέρο, στην Σάμο, στην Χίο, στην Λέσβο, στον Πειραιά, στον Ελαιώνα, στο Ελληνικό, στο Σχιστό, στην Λαμία, στα Τέμπη, στην Σκοτίνα Πιερίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στην Καβάλα, στην Καλαμπάκα, στην Δεσκάτη Γρεβενών, στην Κοζάνη, στο Κλειδί Ημαθίας και στην Ειδομένη-Πολύκαστρο. Από την άλλη οι Έλληνες περιμένουν χωρίς ουσιαστική αντίδραση τον πλειστηριασμό των οικιών τους ώστε μετά να δοθούν με επιδοτήσεις ενοικίου από την Ε.Ε στους λαθρομετανάστες.

Σ.Μ.

Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα: Ωραίος ο πολυπολιτισμός και οι λαθρομετανάστες, αλλά καλπάζει η Χρυσή Αυγή!

Αξιότιμε Κε Γενικέ Γραμματέα. Ο λαός είναι παγιδευμένος σε μια κατάσταση πρωτοφανή. Από τη μία υπάρχει μια κυβέρνηση μειοδοτών που εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές των εγκληματιών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ κι από την άλλη έχει διαβρωθεί όλος ο κοινωνικός ιστός από βολεμένους ή πουλημένους. Είχαμε πρόσφατα τραγικά παραδείγματα της εικόνας στις ΕΔ και πήραμε μια γεύση για το πώς ποδηγετείται η Δικαιοσύνη. Για τα ΜΜΕ ούτε λόγος. Μας έχουν ζώσει όλα τα φίδια που εξέτρεφαν για καιρό οι σιωνιστές επικυρίαρχοι στον τόπο μας και τώρα σκάνε και περισσότερα αυγά φιδιών. Όσο για την επίσημη Εκκλησία  και την αδιάφορη στάση πώς να σχολιασθεί η απουσία πρωτοβουλίας υπέρ των Ελλήνων; Όλοι οι Έλληνες παγωμένοι παρακολουθούμε να βουλιάζουν τα νησιά μας από την κοσμοπλημμύρα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι με προμετωπίδα αναξιοπαθούντων τα γυναικόπαιδα, έχω την υποψία ότι είναι τζιχαντιστές που διαφεύγουν μέσω Τουρκίας. Βλέπουμε τα νησιά μας να χάνονται και δεν ξέρουμε πως ν’ αντιδράσουμε και τι να κάνουμε. Η Ελλάδα πρέπει απαλλαγεί από την προδοτική αυτή κυβέρνηση, ώστε να απεγκλωβιστεί από τη μέγγενη που λέγεται ΕΕ και ΝΑΤΟ. Η γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία  θεωρείται επιβεβλημένη. Αυτή τη στιγμή προέχει η επιβίωση των Ελλήνων.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ μας!
Σοφία Σ.

Το πρώτο (και τελευταίο) συνέδριο του μπομπολικού μορφώματος που λέγεται “Ποτάμι”

Επιτέλους ο υπάλληλος της Μέρκελ, Τσίπρας, είπε να βρεθεί με τους αγρότες για να στήσει ένα θέατρο για τα κανάλια με το γνωστό λενινιστικό σενάριο που ακολουθεί πιστά αυτός και η παρέα του «ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω» εδώ και ένα χρόνο. Θα περίμενα να ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τις λέξεις που χρησιμοποιεί μπροστά στις κάμερες, ειδικά όταν πρόκειται για ένα θέμα, πρώτον που εξοντώνει οικονομικά ένα τόσο μεγάλο τμήμα του λαού σαν του αγρότες, και δεύτερον που παρακολουθείται με ενδιαφέρον από το υπόλοιπο του λαού και προβληματίζει όλη την χώρα επί ένα μήνα τώρα. Είπε λοιπόν αυτός ο γίγαντας της πολιτικής την ώρα που του προσέφεραν ένα μπουκάλι τσίπουρο η αντιπροσωπεία των αγροτών (κατ’ εμέ απαράδεκτη κίνηση, για κάποιον που έχει βαλθεί να μας αποτελειώσει): «Μόνο αυτά δεν μπορούν να μας πάρουν, τον ήλιο, και το τσίπουρο». Δηλαδή μας λέει πως τα υπόλοιπα μπορούν να μας τα πάρουν εκτός από το τσίπουρο και τον ήλιο, τα αφεντικά του. Και αφού είπε την γκάφα του, κάπως σαν να κατάλαβε πως είπε μεγάλη βλακεία, αλλά συνέχισε να ψευτοχαμογελάει.

Ίων

Ομολογία Μοσκοβισί: Απέτυχαν τα Μνημόνια που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-27-febrouariou-2016#ixzz41JwGXpTo

Exit mobile version