Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Νέα Μηχανιώνα, Βόρεια Προάστια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα μία ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στο χωριό Δοξάτο. Κλιμάκιο Συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στη Λαϊκή αγορά του χωριού Δοξάτου και διένειμε σε παραγωγούς και εμπόρους, το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος, τις θέσεις μας για τον αγροτικό τομέα και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός. Η δράση συνεχίστηκε σε καφετερίες και καταστήματα εντός του χωριού και ολοκληρώθηκε με την διανομή του έντυπου ενημερωτικού υλικού, πόρτα – πόρτα, σε διάφορες γειτονιές.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς αρκετοί κάτοικοι του χωριού μας σταματούσαν προκειμένου να συζητήσουν μαζί μας τα προβλήματα που τους προξένησε η θλιβερή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων. Στην οικονομική εξαθλίωση, στην οποία όπως μας έλεγαν έχουν βρεθεί, βαριά ευθύνη έχουν και οι προηγούμενες εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις. Οι Συναγωνιστές κατέστησαν σαφές ότι μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα του Ελληνικού Λαού και ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ μάχεται καθημερινά για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

Τη Τρίτη 23-2-2016 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ενημερώνοντας του παρευρισκόμενους για τη διαπίστωση -έπειτα από επαφές που έγιναν- της πλήρους ταύτισης των αγροτικών αιτημάτων με το πρόγραμμα του λαϊκού Συνδέσμου. Ο αγώνας των αγροτών πλέον γίνεται για την ίδια την ύπαρξη του Έθνους και όχι για στενά ατομικά συμφέροντα.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι ασκούν πίεση με μοναδικό σκοπό να αφανίσουν την αγροτική τάξη ώστε οι αγρότες να μην είναι σε θέση να ανταπεξέρθουν στα «φιλολαϊκά» μέτρα της «αριστερής κυβέρνησης» και να αναγκαστούν να ξεπουλήσουν τη γη τους σε πολυεθνικές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και την μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα απέραντο hotspot με εξαθλιωμένους ανθρώπους από μία Κυβέρνηση ανίκανη να αντιμετωπίσει την τραγική κατάσταση που η ίδια προκάλεσε.

Υπογράμμισε τέλος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο πλευρό των Ελλήνων με σημαντικές παρεμβάσεις στη Βουλή, αλλά και με συνεχή ενημερωτικό αγώνα στις πόλεις και στα χωριά.  Κάλεσε τους Συναγωνιστές να βρίσκονται σε εγρήγορση, γιατί παρακράτος και κυβέρνηση έχουν στοχοποιήσει εκ νέου τους Εθνικιστές αντιλαμβανόμενοι την δυναμική τους μέσα στην Ελληνική Κοινωνία. Με πίστη και εμπιστοσύνη στην ηγεσία του Κινήματος είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα των Εθνικιστών ώστε οι Έλληνες να νιώσουν περήφανοι ξανά και να μεγαλουργήσουν.

Την Τετάρτη 24.02.2016 οι παρευρεθέντες  στα γραφεία ης Τ.Ο. Βορείων Προαστίων είχαν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν μία σειρά πολύ ενδιαφερουσών ομιλιών. Αρχικά ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος αναφέρθηκε στις τρέχουσες και προσεχείς δραστηριότητες της Τοπικής, καθώς και την επιτακτική ανάγκη εντατικοποίησης του καθημερινού αγώνα μας για την διάδοση της ιδεολογίας του Κινήματος μας. Κατόπιν έλαβε τον λόγο η συναγωνίστρια (μέλος του μετώπου νεολαίας της Τοπικής) Μαριαλένα Κ., η οποία σε μία εμπεριστατωμένη ομιλία ανέπτυξε την περί φυλής και θρησκείας άποψη (σχέδιο) του von Coudenhove Kalergi (1984-1972) για τον μικτής φυλής άνθρωπο του μέλλοντος, του οποίου επικυρίαρχος θα είναι ο διεθνής σιωνισμός.

Επίσης η συναγωνίστρια τόνισε το γεγονός ότι το θεσπισθέν βραβείο Kalergi (ως ο πρώτος πανευρωπαϊστής, έχουν λάβει η Α. Μέρκελ, ο Ζ.Κ. Γιούνκερ κ.α. για την συμβολή τους στην ενοποίηση της Ευρώπης. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής (επίσης μέλος του μετώπου νεολαίας της Τοπικής) Ευάγγελος Μπ. αναφέρθηκε στο ιστορικό της δολοφονίας από αναρχοαριστερούς του εθνικιστή φοιτητή Μίκυ Μάντακα την 28.02.1975 στην Ρώμη. Στην κατατοπιστική ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε αναλυτικά στις συνθήκες που επικρατούσαν τότε και την δράση των τρομοκρατικών ομάδων στα ιταλικά Πανεπιστήμια. Επισήμανε δε ότι ο δολοφόνος του Μίκυ Μάντακα, όπως οι δολοφόνοι του ΓΙΩΡΓΟΥ και του ΜΑΝΟΥ, παραμένει ασύλληπτος.

Τέλος έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος αφού έκανε έναν λεπτομερή σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αναφέρθηκε στην τραγική έλλειψη πνευματικής ηγεσίας που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, με επίκεντρο τις επιπτώσεις της “μεταναστευτικής” λαίλαπας στην ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους. Η εκδήλωση έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn424#ixzz41M1CEPHJ

Exit mobile version