Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι ένα, αλλά δύο άτυπα hot spot στο νόμο Καβάλας για την υποδοχή των λαθρομεταναστών – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Όχι ένα, αλλά δύο άτυπα hot spot στο νόμο Καβάλας για την υποδοχή των λαθρομεταναστών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αποίκηση τόσο της Ελλάδας όσο και της επαρχίας και στην προκειμένη περίπτωση του νομού Καβάλας από λαθρομετανάστες με σκοπό την φυλετική και πολιτισμική αλλοίωση της πατρίδας μας. Και μιλάμε για πολιτισμική αλλοίωση από την στιγμή που οι λαθροεισβολείς είναι Μουσουλμάνοι και φέρνουν τον δικό τους τρόπο ζωής σε μια περιοχή που έχει κοντά της έντονο το Μουσουλμανικό στοιχείο.

Οι τοπικές αρχές μαζί με τους βουλευτές του νομού και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποφάσισαν τελικά την δημιουργία όχι ενός αλλά τριών hot spot στο νομό Καβάλας στους δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου. Από σήμερα έχει εκκενωθεί ο χώρος του δημοτικού κολυμβητήριου και οι περίπου 800 λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη του δήμου Καβάλας. Συνολικά στο εκθεσιακό κέντρο θα φιλοξενηθούν 1200 λαθρομετανάστες για άγνωστο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με δημοσιεύματα το κόστος φιλοξενίας στο συγκεκριμένο hot spot θα ξεπερνά τα 1.500 ευρώ την ημέρα.

Το κόστος φιλοξενίας προς το παρόν το επωμίζονται οι δήμοι και μέχρι σήμερα έχει κοστίσει τον δήμο Καβάλας 85.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 900 πρόσφυγες που αναμένεται να αποβιβαστούν στις 7 το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Καβάλας θα μοιραστούν σε 2 χώρους προσωρινής φιλοξενίας: το εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης “Απόστολος Μαρδύρης” και το κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης. Ήδη στον δήμο Παγγαίου εξετάζονται και άλλα σενάρια όπως οι εγκαταστάσεις της ΚΟΡΕΛΚΟ στην Νέα Πέραμο (που είναι δίπλα στο σχολείο της Περάμου) εγκαινιάζοντας με έτσι το δεύτερο hot spot στο νομό Καβάλας.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής, είχε την ευκαιρία στα τοπικά ΜΜΕ να καταγγείλει την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών από την Μυτιλήνη και την δημιουργία άτυπων hot spot στην Καβάλα με τις ευλογίες των τοπικών αρχών.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται περίπου 5000 λαθρομετανάστες στην Καβάλα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκωθεί και οι τοπικές αρχές να είναι ανίκανες ελέγξουν την κατάσταση. Η  μόνη λύση για την πατρίδα μας είναι να κλείσουν άμεσα τα σύνορα και να απελαθούν όσοι έχουν εισβάλλει παράνομα στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ochi-ena-alla-duo-atupa-hot-spot-sto-nomo-kabalas-gia-thn-upodochh-twn-lath#ixzz41QGHSHa8

Exit mobile version