Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τελικά φτάσαμε σ’ αυτό που όλοι απευχόμασταν. Σ’ αυτό που βλέπαμε να έρχεται και κάναμε πως δεν το βλέπαμε! Σ’ αυτό που πρώτη και μόνη η Χρυσή Αυγή είχε ελεύθερα ξεστομίσει εν όψει της καταιγίδας που ερχόταν. Επί χρόνια στηνόταν το σχέδιο του ολικού αφελληνισμού μας και εμείς απλώς ασχολιόμασταν με το να αλλάζουμε κυβερνήσεις! Έφευγε ο ένας, ερχόταν ο άλλος τα ίδια και χειρότερα ψέματα, οι ίδιοι και χειρότεροι φόροι, οι ίδιες και χειρότερες κλεψιές και λαμογιές. Στο μόνο που υπήρχε ταύτιση όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων μνημονιακών μας χρόνων ήταν η μοναδική “παραγωγική” μονάδα που δεν έκλεισε και ήταν φυσικά η αμείωτη και συνεχιζόμενη παραγωγή προδοτών! Η Χρυσή Αυγή προσπάθησε, τόλμησε, χτυπήθηκε ακόμα και με αίμα πλήρωσε την Πατριωτική της στάση αλλά δυστυχώς όλοι ακολουθούσανε πιστά το “σχέδιο”: αφόρητη οικονομική πίεση και κρίση από παντού. Ένας λαός μες στην ανεργία και την ανέχεια να ασχολείται μόνο με το πληκτρολόγιο και να προσπαθεί απλώς μπας και βολευτεί στο Δημόσιο. Καμιά άλλη ανάμιξη σε τίποτα και πλήρη ανοσία σε όλα. Έτσι φτάσαμε στο σημερινό μας κατάντημα στην σημερινή εικόνα χώρας και αυτό που φώναζε και φωνάζει ακόμα η Χρυσή Αυγή και το θεωρούσανε ρατσισμό και ξενοφοβία έγινε ο σημερινός εφιάλτης μας και μάλιστα διαχειριζόμενος από τους πιο σκοτεινούς και ύποπτους προδότες που έχουν αναλάβει την διακυβέρνηση μας. Στερνή μας ελπίδα πλέον η Χρυσή Αυγή αναμένοντας κάθε φορά το δικό της ανακοινωθέν μπας και καταλάβουμε τίποτα από τον πάτο του πηγαδιού που μας έχουν ρίξει. Δυστυχώς το σκοτάδι έπεσε αλλά την Πατρίδα δεν πρέπει και δεν θα την αφήσουμε να πέσει. Καλή δύναμη στους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής στον άνισο και άδικο καθημερινό αγώνα τους.

Άννα Κ.

Αρωγός της Τουρκίας η Γερμανία στην υποστήριξη των τζιχαντιστών

Ό ανθέλληνας Τσίπρας και ο προδότης Καμμένος ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αποδείχτηκαν αδίστακτοι και στο ψέμα και στην προδοσία. Υπάλληλοι του Σόρος, της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Με πρόσχημα το προσφυγικό ζήτημα, αλλάζει ο Ελληνικός χάρτης, πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Τουρκία παίρνει μέσω του ΝΑΤΟ το μισό Αιγαίο με ότι αυτό συνεπάγεται στην Εθνική και οικονομική ζωή της Ελλάδας. Οι Έλληνες πολίτες είναι πλέον αναγκασμένοι να ζήσουν με εκατομμύρια εισβολείς παράνομους ισλαμιστές, οι οποίοι είναι άγνωστοι στο Ελληνικό κράτος. Μετά την Αραβική άνοιξη οι φυλακές των χωρών αυτών άνοιξαν και εκατοντάδες χιλιάδες υπόδικοι κακοποιοί βρέθηκαν ελεύθεροι να φύγουν στην Ευρώπη, αφού στις χώρες τους δεν είχαν καμία ελπίδα να ζήσουν. Πύλη για την είσοδο τους στην Ευρώπη τα αφύλακτα Ελληνικά σύνορα του Τσίπρα, του Καμμένου και του Μουζάλα. Ποιος θα κατηγορήσει τώρα την Χρυσή Αυγή που μίλαγε για καλά φυλασσόμενα Ελληνικά σύνορα, με νάρκες κατά προσωπικού στον Έβρο και περιπολίες του πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο; Οι λαθρομετανάστες ισλαμιστές θα μείνουν στην Ελλάδα είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είτε με ΝΔ, είτε με ΠΑΣΟΚ. Την πόρτα της εξόδου θα τους ανοίξει μόνο μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Ζω για αυτή την άγια ημέρα, όπου το χαμόγελο θα ανανθίσει στα χείλη των Ελλήνων.

Με Τιμή Γεωργία Π.

Γιατί επανεμφανίστηκαν οι μαϊμούδες δημοσκοπήσεις;

Ο Επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση  Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι μια τραγωδία. Η Νέα Δημοκρατία ή θα έπρεπε να πω (Η Νέα κοροϊδία) επέλεξε αυτόν να είναι ένας σωτήρας για την κρίση μετανάστευσης της ΕΕ. Αυτό είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δηλώσει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας φίλος. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Αυτός θα πρέπει να απολυθεί από την ΕΕ για την ανεπάρκειά του. Αυτός είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι σε ένα τέτοιο χάος σχετικά με την παράνομη μετανάστευση.

Γεώργιος Γ., Αυστραλία

Ε. Καρακώστας: “Ιδού ο κίβδηλος σοσιαλισμός σας, ιδού και ο ψευδεπίγραφος πατριωτισμός σας”! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-28-febrouariou-2016#ixzz41QNxQkVj

Exit mobile version