Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Αμπελόκηποι

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Ιωάννη Λύρη με θέμα: “Πίστη και πράξη”. Ο συναγωνιστής Λύρης, αφού ανέλυσε εκτενώς τις ιδεολογικές αρχές του Κινήματος μας, τόνισε ότι  ο κάθε Χρυσαυγίτης και Χρυσαυγίτισσα εκτός από την πίστη που πρέπει να έχει στο Κίνημα, ο τρόπος ζωής του πρέπει να συμβαδίζει με τις αρχές του Κινήματος και να προσπαθεί αυτά που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή να τα εφαρμόζει στην πράξη, στην καθημερινή του ζωή.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή ιστορικού περιεχομένου με θέμα:”Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό”.

Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Την Τετάρτη 17/2 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη Διευθύντρια της Εθνικιστικής εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, Συναγωνίστριας Ειρήνης Δημοπούλου-Παππά με θέμα την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Στην ομιλία της η Συναγωνίστρια, αναφέρθηκε ότι για αυτό το ιδιαίτερα αδικημένο και ξεχωριστό κομμάτι της Ελληνισμού, με δεδομένο ότι τρεις φορές ο Ελληνικός Στρατός το απελευθέρωσε, ενώ αντίθετα οι μειοδοτικές πολιτικές ηγεσίες το άφησαν βορρά στο τεχνητό κράτος της Αλβανίας δια της διπλωματικής οδού ώστε να δημιουργηθεί το τεχνητό κράτος της Αλβανίας.

Τέλος αναφέρθηκε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, τη Βόρειο Ήπειρο δεν τη θεωρούμε χαμένη πατρίδα αλλά αλύτρωτη που υπομονετικά περιμένει την ώρα που θα ενωθεί με τη Μητέρα Ελλάδα. Ακολούθως προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με το  για τους αγώνες του αλύτρωτου Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Στην συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκπρόσωπος του συλλόγου ” Εθνικό Σύλλογος Βόρειος Άπειρος 1914″ Ιωάννης Παππάς κάνοντας ένα σύντομο Ιστορικά για τις δραστηριότητες και αγώνες του συλλόγου. Η εκδήλωση έκλεισε με τους παριστάμενους σε στάση  προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο καθώς και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn425#ixzz41TKaJPfw

Exit mobile version