Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεταναστευτικό είναι κίνδυνος για την Δημοκρατία

Το μεταναστευτικό είναι κίνδυνος για την Δημοκρατία

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Εκατομμύρια «παρατύπων μεταναστών», «προσφύγων» ή «τουριστών» όπως τους προσμετρά ο κυβερνητικός στρουθοκαμηλισμός, εισβάλλουν στην Ευρώπη. Ανήλικα παιδιά χρησιμοποιούνται ως μέσον αποδοχής και ασπίδα προστασίας τους. Χιλιάδες άλλα θα γεννηθούν επί ευρωπαϊκού εδάφους, θα χρισθούν ισότιμοι ευρωπαίοι πολίτες, με αστικά και πολιτικά δικαιώματα, και θα διαδώσουν τα ήθη των γονιών τους στις ευρωπαϊκές πόλεις και τα χωριά. Εξ αυτών, χιλιάδες θα γίνουν κρέας στα κρεβάτια των παιδόφιλων συντοπιτών τους, όπως συμβαίνει άλλωστε στις κουλτούρες από τις οποίες προέρχονται, αλλά και παρακμιακών Ευρωπαίων που θα τα υποδεχθούν ως «νύφες» και «γαμπρούς».

Ίσως αυτό να εξηγεί και την βιασύνη των κοινοβουλίων των ευρωπαϊκών κρατών να νομοθετήσουν υπέρ των ιδιαιτέρων γενετήσιων προσανατολισμών, συντονισμένα και μαζικά, με τελευταία προσθήκη την συντηρητική, αλλά ανεκτική Ελλάδα. Στην Ελλάδα, όπου τόσο η διυλίζουσα τον κώνωπα των λόγων των Εθνικιστών Εκκλησία, όσον και οι «δημοκρατικές» ανθρωπιστικές οργανώσεις σιωπούν, καταπίνοντας την κάμηλο του άγους. Ο μόνος λόγος ανησυχίας είναι γι’ αυτούς «η άνοδος του ρατσισμού», την οποία επιβάλλουν ως φόβητρο χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Σε μια Ελλάδα ξεχαρβαλωμένη από τα μνημόνια και τις παλινωδίες των κυβερνήσεων της μνημονιακής ορθότητας, είναι ευκόλως προβλέψιμο το πώς θα συμπεριφερθούν οι έποικοι. Μαθημένοι σε συνθήκες δικτατορικής διακυβέρνησης επειδή προφανώς αυτού του τύπου οι κυβερνήσεις ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους, διαφορετικά θα τις είχαν ανατρέψει, θα «επιβάλλουν» δια της παρουσίας τους την αφορμή για την απολυταρχική στροφή των ελληνικών μνημονιακών πολιτικών. Γιατί, οι αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς είναι ακριβώς αυτό: Αντιδράσεις. Η ελληνική κυβέρνηση είναι παράλυτη. Ενέργειες οι οποίες θα δρομολογούσαν την επίλυση του προβλήματος δεν υπάρχουν.

Όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα, ο όποιος διαπραγματευτικός προσανατολισμός της ελληνικής πλευράς είναι αποκλειστικά οικονομικός. Η φθισική ελληνική εξωτερική πολιτική έχει βάλει την Ελλάδα, φύσει και θέσει κυρίαρχη στην περιοχή, στο περιθώριο κάθε ουσιαστικής διαπραγμάτευσης. Υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να πούμε ξεκάθαρα κάποιες αλήθειες. Οι συμπατριώτες μας δεν είναι έτοιμοι να τις δεχθούν. Η πραγματικότητα, όμως, θα τους αναγκάσει να τις δουν ως αυτό ακριβώς που είναι: η μοναδική λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Πρώτον, οι τωρινοί Ελληνες δεν δικαιούμαστε ως άτομα και για το κοντόφθαλμο και διαστρεβλωμένο συμφέρον της Ε.Ε. να διαπραγματευτούμε την εξαγορά της κρατικής μας υπόστασης και της επιβίωσης του λαού μας. Δεν θα εξαγοραστούμε για να πληρώσουμε με τα νέα δανεικά του ΔΝΤ και της ΕΚΤ τον βιολογικό μας αφανισμό. Δεύτερον, εάν η φωνή της Ελλάδος δεν γίνεται ακουστή, η χώρα πρέπει να πάψει να επιδιώκει την εφαρμογή οδηγιών ή επιταγών προερχομένων από τις δομές της Ε.Ε. υπό την παρούσα τουλάχιστον μορφή και ηγεσία της, και όσο ακολουθεί τις συγκεκριμένες καταστροφικές πολιτικές.

Τρίτον, θα είναι αναμφίβολα κοπιαστικός, αλλά ο δρόμος της εθνικής ανασυγκρότησης είναι ο μοναδικός για να την ανάταξη της Πατρίδας και το μέλλον του Λαού μας. Και πρέπει να υλοποιηθεί όσο υπάρχουν ακόμη δομές, προτού ο κρατικός μηχανισμός καταρρεύσει ολοσχερώς και οι ξένες δυνάμεις επιβάλλουν με το πρόσχημα της ανάσχεσης την δια των όπλων παρουσία τους στην ελληνική επικράτεια. Τέταρτον, τις αποφάσεις αυτές μπορούν να λάβουν μόνον εθνικά σκεπτόμενες ηγεσίες. Αυτό εξαιρεί όσους φορούν πεισματικά παρωπίδες, ελπίζοντας σε βοήθεια και υποστήριξη από όσους κατέστρεψαν την χώρα. Οι κυρίαρχες ελίτ, οι νοσταλγοί του Σταλινισμού όπως η Άγκελα Μέρκελ που ανδρώθηκε στην νεολαία της Ανατολικής Γερμανίας Κομσομόλ, η Αριστερά, αλλά και η Δεξιά, η οποία έχει αποδειχθεί πρόθυμη στέγη «πρώην» Αριστερών που έχουν περάσει μετ’ επαίνων τις νοητικές και ψυχολογικές εκπαιδεύσεις στο ΚΚΕ, τον Ρήγα και το ΕΚΚΕ, έχουν κάθε λόγο να επιθυμούν την επιβολή ενός αυταρχικού καθεστώτος. Κοντά σε αυτούς και οι νέοι μαυραγορίτες, οι επιχορηγούμενοι από ξένες κυβερνήσεις υποστηρικτές της μεταναστευτικής εισβολής και οι ενεργούντες συναλλαγές πάνω στα ερείπια της ζωής απελπισμένων Ελλήνων. Σε αυτό το πλαίσιο οι εκκλήσεις για «ενότητα» προ των καυτών προβλημάτων, αποτελούν επιχείρηση παραπλάνησης και επιδίωξη συνενοχής και εξομοίωσης θυμάτων και θυτών.

Η δρομολογούμενη δημιουργία κυβέρνησης όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, όπως έχουν ήδη ζητήσει τα δεκανίκια της σαθρής κομματοκρατίας, θα είναι άλλη μια πραξικοπηματική κατάργηση της λαϊκής εντολής. Για τις κυρίαρχες ελίτ οι εθνικές εκλογές πρέπει να καταργηθούν για να αποφευχθεί η «αποσταθεροποίηση της οικονομίας», δηλαδή η καταστροφή του ιστού στον οποίον έχουν παγιδεύσει την Ελλάδα. Στο αμέσως προσεχές διάστημα τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα επιστρατεύσουν τεχνοκράτες και «ψύχραιμους» αναλυτές, για να αναπαράξουν την προπαγάνδα του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και του πολιτικού προσωπικού των τοκογλύφων.

Ο απογαλακτισμός της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας από την μηχανή των Βρυξελλών, το ΝΑΤΟ και την καταδυνάστευση του ευρώ, σύντομα θα αποδειχθούν ο μονόδρομος της εθνικής επιβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-metanasteutikokindunosgia-thn-dhmokratia#ixzz41TztmMlT

Exit mobile version