Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα βουλιάζει οικονομικά, κοινωνικά, Εθνικά. Βουλιάζει από την αδίστακτη εγκληματική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι στην πράξη εθνικοί μειοδότες. Ξεπούλησαν τα πάντα. Μας χρεοκόπησαν και μας γέμισαν ισλαμιστές παράνομους εισβολείς. Όλη η Ελλάδα είναι ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών. Η επίσημη και από όλους πλέον χαβούζα της Ευρώπης. Ο ευρωπαίος επίτροπος ο προερχόμενος από το κόμμα της Εθνικής προδοσίας την Νέα Δημοκρατία διαβλέπει κίνδυνο καταστροφής. Τώρα τον βλέπει, πριν από λίγο καιρό έλεγε να κάνουμε την προσφυγική κρίση ευκαιρία. Ο επίσης Νεοδημοκράτης Κώστας Μπακογιάννης Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία σίτισε λαθρομετανάστες σε εστιατόριο όπου είχαν καταλύσει, δίνοντας, ακόμη κουβέρτες και παιχνίδια για τα παιδιά τους. Αυτό δεν αποτελεί κίνηση ρατσισμού για τους Έλληνες όταν ταΐζει και βοηθάει επιλεκτικά και μόνο τους λαθροεισβολείς; Ο επίσης φίλος των Εβραίων Δένδιας αυτός που συμμετείχε στην ψεύτικη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, είπε στη Βουλή απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι έχουμε και εμείς καρδιά προσπαθώντας να κερδίσει στην άτυπη κόντρα με την αριστερά για το ποιος είναι πιο κοντά στους λαθρομετανάστες. Για τους Έλληνες πολίτες που υποφέρουν καμιά αναφορά από τους προδότες της κυβέρνησης και από τους επιλεκτικά πονόψυχους νεοδημοκράτες. Αν δεν ήξερες ότι ο Αβραμόπουλος, ο Μπακογιάννης, ο Δένδιας ανήκαν στην παράταξη που ίδρυσε ο ψευτοεθνάρχης και τους άκουγες να μιλάνε, σίγουρα θα πίστευες ότι ανήκουν στην αριστερά. Με τέτοιους προδότες πολιτικούς η Ελλάδα δεν σώζεται. Θέλει πολιτικούς που είναι πάνω από όλα Έλληνες και αγαπάνε την χώρα τους. Τέτοιους πολιτικούς έχει μόνο η Χρυσή Αυγή και σύντομα θα κληθεί από τον Ελληνικό Λαό να σώσει την χώρα από τους προδότες.

Ιωαννης Π.

Δρίτσας: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα με hot spot και λαθρομετανάστες!

Επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμός χρειάζεται για την αντιμετώπιση του φαινομένου των χιλιάδων επήλυδων (ξενόφερτων) προσφύγων. Κατά την γνώμη μου οι επήλυδες πρόσφυγες χρησιμοποιούνται από τα ξένα κέντρα ως μοχλός πολιτικών εξελίξεων στις χώρες όπου κατευθύνονται. Για την Ελλάδα είναι πολύ σοβαρή η παρουσία τους λόγω του ότι οι Έλληνες είναι ένας ολιγάριθμος λαός και σε κάποιες περιοχές της πατρίδος μας ο πληθυσμός είναι ελάχιστος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι πρόσφυγες έφτασαν στο σημείο να αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού όταν έφταναν κατά κύματα. Το ονομάζω ως “ειρηνική εισβολή”. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, όπου αρχικά κατέφθαναν οι χιλιάδες των βαρβάρων ειρηνικά για να βρουν τροφή και να βοσκήσουν τα κοπάδια τους. Μετά εξελίχτηκε σε πολεμική εισβολή που οδήγησε στην πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας τον πέμπτο αιώνα και μόνον το ανατολικό τμήμα σώθηκε από την επέλαση των γερμανικών ορδών που σταμάτησαν μπροστά στα ισχυρά τείχη της Βασιλεύουσας, τα λεγόμενα Θεοδοσιανά Τείχη και σώθηκε το Βυζάντιο και κατ’ επέκταση ο ελληνισμός. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα να ενωθούν όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων, ιδεών και κομμάτων για να αντιμετωπίσουν πιθανές μελλοντικές προκλήσεις και υπαρκτοί κίνδυνοι που θα δημιουργηθούν λόγω της παρουσίας των χιλιάδων προσφύγων στην ελληνική επικράτεια.  Στην πατρίδα μας, μόνο η Χρυσή Αυγή, διαβλέπει το πρόβλημα στη πραγματική του διάσταση δίνοντας τον υπέρ π΄ντων αγώνα για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.

Γ. Κ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη του Μίκη Μάντακα – Φωτορεπορτάζ

Μουντζώθηκα δέκα φορές προχτές το βράδυ, όταν είδα στην τηλεόραση των Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη να σιτίζει Πακιστανούς λαθρομετανάστες. Σαν πρώην νεοδημοκράτισα με έπιασε το παράπονο. Για αυτούς τους ανθέλληνες έτρεχα και κόλλαγα αφίσες; Για αυτούς τους προδότες έτρωγα ξύλο από τους αλήτες της αριστεράς στις φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια; Κατηγορούσαν για ρατσιστές τους Χρυσαυγίτες που τάιζαν τις ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα τους άπορους Έλληνες πολίτες και αυτοί οι προδότες του κόμματος του ψευτοεθνάρχη ταΐζουν τους παράνομους ισλαμιστές. Τέτοιο μίσος και ρατσισμό αισθάνονται για τους Έλληνες πολίτες οι ανθέλληνες της ψευδό δεξιάς χρεοκοπημένης παράταξης; Τους μισθούς όλων αυτών των καρεκλοκένταυρων της Νέας Δημοκρατίας, ο Ελληνικός λαός από το αίμα του, τους πληρώνει και όχι οι ισλαμιστές. Διαγωνίζεται η Ν.Δ. με τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι πιο πολύ φίλος των λαθρομεταναστών και απέναντι στους Έλληνες. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη που προωθεί το σύστημα εξουσίας τον γνωρίζουμε. Ήταν αυτός που ο πατέρας του μαζί με τον προδότη Σαμαρά έβαλε παράνομα τους Αλβανούς στην χώρα μας και η αδελφή του η Ντόρα σαν Υπουργός Εξωτερικών δεν έκανε το παραμικρό για να σταματήσει τα κύματα των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων με κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Η όλη κατάσταση που δημιουργείται είναι πολύ κρίσιμη. Είμαστε ένα βήμα πριν αρχίσει η εξέγερση και οι λεηλασίες των πεινασμένων ισλαμιστών εντός του Ελληνικού εδάφους. Σαν άνθρωπος που ανήκα και ψήφιζα την πατριδοκάπηλη Ν.Δ., καλώ όλους τους Έλληνες πατριώτες να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή ως την τελευταία ελπίδα σωτηρίας του έθνους μας. Σαν πόντια καλώ τους συμπατριώτες μου να γυρίσουν την πλάτη στον υβριστή, Ν.Φιλη και να ψηφίσουν τον μοναδικό Έλληνα πατριώτη Ν.Γ. Μιχαλολιάκο.

Μαρινα Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-febrouariou-2016#ixzz41YyjRvii

Exit mobile version