Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Φάρσαλα, Μεσολόγγι

Ανέλπιστη η προσέλευση της νεολαίας στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας στην πρώτη συνάντηση για το έτος 2016. Αρχικά, ο συντονιστής του Μετώπου Νεολαίας συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλό Αγώνα. Στην συνέχεια, ο υπεύθυνος του Μετώπου συναγωνιστής Πάππας Νικήτας, έθεσε τους στόχους του Μετώπου για το τρέχον έτος και ακολούθησε μία συνομιλία για θέματα που απασχολούν την νέα γενιά και για θεματολογίες Εθνικού χαρακτήρα που λείπουν πλέον από τα σχολεία.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας η προκαθορισμένη ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά με θέμα ”Μίκης Μάντακας”. Πρώτος το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ένα απέραντο hot-spot όλη η Ελλάδα είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής και κατακεραύνωσε όλους όσους συναινούν στην συστηματική καθοδική δίνη της Χώρας μας, με τις ”ρομαντικές – προεκλογικές κόκκινες γραμμές” του Καμμένου να γίνονται παρελθόν και να υποκλίνονται όλοι μαζί στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Επίσης, έγινε μία τοποθέτηση για τις ”δήθεν” επιτροπές του υπουργείου εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης σχετικά με το Εθνικό μητρώο επιτελικών στελεχών δημόσιας διοίκησης, τη βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, τα συστήματα αξιολόγησης, τις προαγωγές και επιλογές προϊσταμένων κι άλλες διατάξεις, τη στιγμή που ο συριζαίος βουλευτής νομού Καβάλας, Μορφίδης, δήλωνε ότι θα μπορούσε στα τόσα χρόνια που ασχολείται με την πολιτική να γράψει βιβλίο για την κομματοκρατία. Τελειώνοντας την ομιλία ο συναγωνιστής, είπε ότι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για κομματοκρατία αυτοί που ”σκίζονται” να διορίσουν – βολέψουν τα ”δικά τους” παιδιά.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, κάνοντας μία ομιλία για την δολοφονία από αναρχοκομμουνιστές του Εθνικιστή φοιτητή Μίκη Μάντακα την 28.02.1975 στην Ρώμη. Μία άνανδρη δολοφονία, όπως αυτή των συναγωνιστών μας ΜΑΝΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ, για τις οποίες οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Παρουσία του ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου η Τ.Ο. Φαρσάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε κατάστημα της πόλης. Η παρουσία των συναγωνιστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Κατάμεστη η αίθουσα και το καλωσόρισμα έκανε ο γραμματέας της τοπικής συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης ο οποίος ευχήθηκε υγεία και νίκη των Εθνικιστών. Τον λόγο αμέσως μετά έλαβε ο ευρωβουλευτής συναγωνιστής Επιτήδειος ο οποίος αναφέρθηκε στο λαθρομεταναστευτικό και στις θέσεις της Χρυσής Αυγής και εξήγησε με απλά λόγια το πως θα λυθεί. Οι ανθελληνικές κυβερνήσεις τόνισε έβαλαν βόμβα στα θεμέλια του Έθνους. Μόνο μια Εθνική ηγεσία μπορεί να σώσει την πατρίδα μας τόνισε και ευχήθηκε αυτό να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Κώστας Μπαρμπαρούσης και Δημήτρης Μακρής παρευρέθηκαν στην υποδοχή της χειρός του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn426#ixzz41YzZBvdN

Exit mobile version