Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Ειδομένη: Χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι – Επεισόδια με σκοπιανούς ΒΙΝΤΕΟ

Με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα “απάντησαν” οι αστυνομικοί των σκοπίων στους εγκλωβισμένους που βρίσκονται στην Ειδομένη, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-σκοπίων περιμένουν να περάσουν τα σύνορα. Αρχικά κατάφεραν να ρίξουν μέρος του φράχτη των σκοπιανών και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια που θα δείτε στα  βίντεο που ακολουθούν.
YouTube Poster

Μεγάλη ομάδα ατόμων -πολλοί με τα υπάρχοντά τους ανά χείρας- κατέλαβαν νωρίτερα τις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ ορισμένοι κινήθηκαν προς το μεταλλικό φράχτη πετώντας πέτρες και ζητώντας να τούς επιτρέψουν οι αρχές της γειτονικής χώρας τη διέλευση.

Τα πνεύματα “άναψαν” και στον πετροπόλεμο, οι αστυνομικοί της γείτονος “απάντησαν” με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταφέρνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να τους απομακρύνουν.

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, κατέλαβαν κατά τη σιδηροδρομική γραμμή μπροστά από την ουδέτερη ζώνη και έκαναν καθιστική διαμαρτυρία. Οι αρχές των σκοπίων επιδιορθώνουν τη σπασμένη περίφραξη και έχουν αναπτύξει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Όλα ξεκίνησαν στις 12.00 με χιλιάδες πρόσφυγες να συνωστίζονται μετά την πληροφορία, που ήθελε τα σύνορα να ανοίγουν. Όπως φαίνεται και στα πλάνα του επόμενου βίντεο, οι εγκλωβισμένοι έκαναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φτάσουν στον φράχτη.

Εκεί όμως διαπίστωσαν πως όχι μόνο τα σύνορα δεν έχουν ανοίξει, αλλά οι σκοπιανοί έστειλαν επιπλέον αστυνομικές ενισχύσεις για να μην επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν.

Φωτογραφίες:  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-elegchou-h-katastash-sthn-eidomenh-chiliades-oi-egklwbismenoi-epeisod#ixzz41ZXsHwgs

Exit mobile version