Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Hot Spot ολόκληρη η χώρα: Παραδόθηκε στους λαθρομετανάστες και το Πάρκο Τρίτση – Απίστευτες εικόνες στην Πλ. Βικτωρίας και το Ελληνικό

Τελικά η μόνη υπόσχεση που πραγματοποίησε ο Σύριζα ήταν προς τους λαθρομετανάστες, στους οποίους παραδίδει τη χώρα. Μία μία οι γειτονιές των Αθηνών παραδίδονται στους ελάχιστους πρόσφυγες και τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας, ελέω της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.

Σήμερα, λοιπόν, βλέπουμε απίστευτες εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, η οποία έχει γίνει εδώ και μήνες ένα υπαίθριο Hot Spot με χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκονται καθημερινά στην πλατεία και να κοιμούνται σε κουβέρτες και κουτιά.

Πέραν, όμως, της συνηθισμένης φριχτής εικόνας στην Πλ. Βικτωρίας, πλέον και το Πάρκο Τρίτση περνάει στους λαθρομετανάστες, αφού η κυβέρνηση έβαλε εσπευσμένα τον Στρατό να στήσει σκηνές για περίπου χίλιους ανθρώπους, μετατρέποντας άλλη μία πλατεία της Αττικής σε Hot Spot. 

Τέλος, το αδιαχώρητο επικρατεί στις αίθουσες του πρώην δυτικού αεροδρομίου του Ελληνικού από λαθρομετανάστες που βρίσκονται εκεί, αλλά και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου χόκεϊ. Ηδη έχει ξεκινήσει η δημιουργία ενός ακόμα καταυλισμού στη συγκεκριμένη περιοχή.Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε το vimaonline.gr, η μετατροπή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού σε καταυλισμό λαθρομεταναστών προχωρά με εντατικούς ρυθμούς. Πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και στρατιώτες έστηναν σκηνές μέσα στο γήπεδο. Υπολογίζεται ότι στο γήπεδο του μπέιζμπολ θα στηθούν περίπου 150 σκηνές, που θα μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 10 άτομα η καθεμία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hot-spot-oloklhrh-h-chwra-paradothhke-stous-lathrometanastes-kai-to-parko-t#ixzz41ZdTXsLT

Exit mobile version