Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εφιάλτες της αγροτιάς ολοκλήρωσαν το έργο τους – Ξεπούλημα δε γίνεται χωρίς το ΚΚ€

Οι εφιάλτες της αγροτιάς ολοκλήρωσαν το έργο τους - Ξεπούλημα δε γίνεται χωρίς το ΚΚ€

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Με τη γνωστή φράση του αλήστου μνήμης αρχικουκουέ Ζαχαριάδη μετά την συντριβή των εαμοβουλγάρων στον Γράμμο και στο Βίτσι («είμαστε με τα όπλα παραπόδα»), ολοκλήρωσε το ξεπούλημα των αγροτικών αγώνων ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των αγροτών και εγκάθετος των κομμουνιστών (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ίδιοι είναι, το’ να χέρι νίβει τ’ άλλο…), Μπούτας, από το Κιλελέρ: «Μετά από 39 μέρες στον δρόμο, ο αγώνας ούτε σταματάει ούτε αναστέλλεται. Απλά, όπως αποφασίσαμε όλα τα μπλόκα, από αύριο αλλάζει η μορφή πάλης. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και με το όπλο παραπόδα».

Μάλιστα, ο θρασύτατος αυτός ΕΦΙΑΛΤΗΣ, είπε πως το κέρδος των αγροτών ήταν ότι πάει δύο μήνες πίσω το ασφαλιστικό -λες και το ζητούμενο ήταν η δίμηνη καθυστέρηση του ξεκληρίσματος της αγροτιάς!- ενώ… απείλησε (αμάν, αμάν, σιγά να μην σκίσεις κανά καλτσόν!) την κυβέρνηση των πρώην συντρόφων του με… κάθοδο στην Αθήνα, «αν δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης».

Με πόσα τρακτέρ άραγε; Με τα 17 της πρώτης κατάπτυστης συμφωνίας ή με περισσότερα; Αυτά, για να επιβεβαιωθεί και πάλι το διαχρονικό σύνθημα για την προδοσία των λαϊκών αγώνων: «ξεπούλημα δε γίνεται χωρίς το κουκουέ»!

Έλληνες αγρότες, απομονώστε τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-efialtes-ths-agrotias-oloklhrwsan-to-ergo-tous-jepoulhma-de-ginetai-chwr#ixzz41ZrDKHPg

Exit mobile version