Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τσίπρας και Ψυχάρης, συντηρούν το όργιο διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης και ΜΜΕ. Ο μεν Πρωθυπουργός, ζητά την στήριξη του ΔΟΛ, ο δε μεγαλοεκδότης, αιτείται την διαγραφή των χρεών του ΔΟΛ.  Όλα τα παραπάνω στην σκιά της Αμερικάνικης πρεσβείας. Ασφαλώς και εξηγείται έτσι η μειοδοτική τους πολιτική μιας και όλοι είναι διεφθαρμένοι και τους έχουν στο χέρι.

Για το λόγο αυτό οι ελεγχόμενοι είναι πειθήνια όργανα της διεθνούς τοκογλυφίας που εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Όσοι δεν είναι ελεγχόμενοι, όπως η Χρυσή Αυγή λαμβάνονται μέτρα καταστολής. Διώξεις, δολοφονίες και λάσπη στον ανεμιστήρα, όπως βλέπαμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μιας και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δίνει λογαριασμό μόνο για τα συμφέροντα της πατρίδας.

Σ.Μ.

Τρέμουν την λαϊκή οργή: Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε η Δούρου για το «προσφυγικό» αποκλείοντας την «Ελληνική Αυγή»

Όλες οι “φιλανθρωπικές” οργανώσεις (ΜΚΟ) του κόσμου έχουν μαζέψει δισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια για να προσφέρουν βοήθεια σε χώρες όπως η Αιθιοπία. Τα χρήματα που έχουν μαζέψει σε παγκόσμιο επίπεδο θα έπρεπε την συγκεκριμένη χώρα να την έχουν μετατρέψει σε Ελβετία. Αντιθέτως τα παιδιά της είναι σκελετωμένα .Χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι όλη αυτή η φιλανθρωπία είναι Μπίσνες Καλά Οργανωμένες;

Χ.Ε.

Η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας τίμησε την ιστορική μάχη του Ντολμά – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνισμού τώρα αρχίζει. Η Ελλάδα μας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχει αλλάξει εθνικότητα, φυλή, θρησκεία, γλώσσα, δημογραφική σύνθεση, ήθη έθιμα και τρόπο σκέψης. Αυτά είναι τα κατορθώματα της αριστεράς στην εξουσία και των λοιπών συστημικών κομμάτων σαν αποτέλεσμα και αποκορύφωμα των μνημονίων που μας έριξαν στην χρεοκοπία. Δυστυχώς οι Έλληνες το δεχόμαστε σαν να είναι  νομοτελειακά επιβεβλημένο να γίνει (όπως η πτώση της πόλης) κάτι που οι βλάκες κουτόφραγκοι το αφόρισαν μακριά από τις εστίες τους σαν κατάρα. Ο Τσίπρας και Καμμένος προσποιούνται τις μωρές παρθένες ενώ κατ’ ουσία όλα είναι συμφωνημένα και προσχεδιασμένα σε ανώτατα κλιμάκια.

Η συναλλαγή  προβλέπει  ελαστικότητα στην αξιολόγηση και στο χρέος έναντι της μεταβολής της χώρας σε ισλαμική, με παραχώρηση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία και άλλων παραχωρήσεων στο εγγύς μέλλον (Σκόπια, Θράκη, Κύπρος, Ήπειρος, Καστελόριζο κλπ) και τους υδρογονάνθρακες που δεν θα είναι ελληνικοί αλλά των δανειστών. Οι μόνες δυνάμεις αντίστασης στο πρωτοφανές ξεπούλημα είναι αυτές οι οποίες συμφωνούν με την Χρυσή Αυγή.

Κωνσταντίνος Κ.

Μία απάντηση στα ορφανά του Σαμαρά «για τις αλήθειες που δεν λέγονται»

Απ’ την στιγμή που η Χρυσή Αυγή, δήλωσε καθαρά και ξάστερα ότι θα υπερασπιστεί την Ορθοδοξία και τις αξίες του Ελληνικού Έθνους, δεν με νοιάζει πιο θα είναι το κόστος. Μπορεί κάποιος να μου πει ότι θα πεθάνω, ότι θα φτωχύνω, ακόμα και ότι θα κατέβουν εξωγήινοι για να μας αφανίσουν. Εγώ θα την ψηφίσω. Ως Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος, πρέπει να κάνω το καθήκον μου. Και δεν είναι κομματική επιλογή.

Είναι μόνο μια επιλογή χρέους απέναντι στους προγόνους μου που πέθαναν με την Ελληνική σημαία στο χέρι. Είναι μια συνειδησιακή επανάσταση απέναντι στην πλήρη κατάργηση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Γι αυτό και δεν θα σας δω ποτέ σαν κόμμα. Και διάολε αν είναι να χαθώ ως Έλληνας, θα χαθώ αφού πρώτα σου αφήσω το σημάδι μου πάνω στο πρόσωπο σου. Έτσι μας έμαθαν οι Λάκωνες οι πρόγονοι μας. Αυτές τις αξίες μας έδωσαν και οι γονείς μας .

Ευάγγελος Χ.

Έρχονται οι “πρόσφυγες”, φεύγουν οι τουρίστες: Δραματική η μείωση των κρατήσεων στα νησιά του Αιγαίου

Είναι χρέος της Πολιτείας… Στη μνήμη των τριών Αξιωματικών που έπεσαν στο νησί, κατά την άσκηση έρευνας και διάσωσης, εκτελώντας διαταγές σε αποστολή  της Πατρίδας τους. Να γραφούν επάνω στο Μνημείο με μεγάλα γράμματα τα ονόματά τους: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥΛΙΤΣΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΝΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. Για να μην επαναληφθούν τα εγκληματικά λάθη των Ιμίων με τους τρεις πεσόντες Έλληνες Αξιωματικούς: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟ, ΕΚΤΩΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟ. Για να τιμήσουμε τους ιερούς νεκρούς και όχι να συμπεριφερόμαστε σαν να πέθαναν σε… τροχαίο!

Για να μπορούν όσοι Έλληνες επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί, να προσκυνήσουν τον τόπο της θυσίας και να αφήσουν ένα λουλούδι σαν ελάχιστη ένδειξη, τιμής και μνήμης, σε αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες

Για να: μπορεί ο Καμμένος να καταθέτει στεφάνι και να τους τιμά στον τόπο της θυσίας και όχι να το πετάει (στο πουθενά) από ελικόπτερο όπως έκανε για δεύτερη χρονιά φέτος, με αυτό τον ντροπιαστικό και απαράδεκτο τρόπο, πετώντας (υποτίθεται) πάνω από τα Ίμια.

Για να: σταματήσουν οι ψίθυροι που λένε ότι και η Κίναρος είναι αμφισβητούμενη και γκρίζα ζώνη, όπως τα Ίμια.

Για να: σταματήσουν οι Τούρκοι να απορρίπτουν Ελληνικές νόταμ για δέσμευση του χώρου από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, όταν χρειάζεται να πραγματοποιούν ασκήσεις στην περιοχή.

Για να: δηλώσουμε έμπρακτα, καθαρά και ξάστερα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι Η ΝΗΣΟΣ ΚΙΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και εκεί πέθαναν Έλληνες Αξιωματικοί κατά την εκτέλεση του ιερού καθήκοντος της προστασίας της Πατρίδας τους.

Για να: μπορούν μετά την εκταφή τους, να μεταφερθούν εκεί και τα οστά τους και να διακηρύξουμε  έτσι ότι:

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-1-martiou-2016#ixzz41bSxGeAJ

Exit mobile version