Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα: όργιο ψευδολογίας, ανοησίας και εξαπάτησης στο στημένο θέατρο του Χατζηνικολάου

Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα: όργιο ψευδολογίας, ανοησίας και εξαπάτησης στο στημένο θέατρο του Χατζηνικολάου

Στους κρίσιμους καιρούς που βιώνει η Πατρίδα μας μία συνέντευξη του πρωθυπουργού της χώρας είναι μια ευκαιρία να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Ακόμα και αν αυτός δεν είναι διατεθειμένος να προβεί στην εκ βαθέων εξομολόγηση της καταστάσεως προς τον Λαό, τότε είναι καθήκον του δημοσιογράφου να εκμαιεύσει την αλήθεια. Όλα αυτά σε θεωρητικό πλαίσιο, βεβαίως, αφού στην συνέντευξη Τσίπρα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου είχαμε γελάκια και αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, χωρίς επί της ουσίας να «στριμωχθεί» σε κανένα σημείο ο Τσίπρας. Φαίνεται ότι ύστερα από το στημένο πάνελ του Μητσοτάκη ήρθε η ώρα να κάνει μία «αβάντα» και προς τον Τσίπρα ο γνωστός «έγκριτος» δημοσιογράφος.

Πάμε, όμως, να δούμε εν συντομία τα ψέμματα Τσίπρα στα οποία δεν υπήρξε αντίλογος:

α) «Εχουμε δεσμευτεί για 50.000 θέσεις αθροιστικά στα hotspot στα νησιά και τα κέντρα μετεγκατάστασης στην ενδοχώρα συν την επιδότηση ενοικίου. Αλλά δεν είναι για μόνιμη παραμονή. Τον ίδιο αριθμό δεσμεύθηκαν και οι χώρες της βαλκανικής οδού.»

Ήδη δημιουργούνται εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις διαμονής σε Hot Spot που βρίσκονται σε ολόκληρη τη χώρα, σκηνές, διαμερίσματα, ενώ μέχρι και οι Μητσοτάκηδες μπήκαν στο «χορό» εξοπλίζοντας ολόκληρο ξενοδοχείο για τους «πρόσφυγες». Αυτές οι θέσεις δεν είναι προσωρινής διαμονής, αλλά ΜΟΝΙΜΗΣ, γεγονός που το αποκαλύπτουν τόσο οι δηλώσεις Ξυδάκη για «λύση του δημογραφικό» μέσω λαθρομεταναστών, όσο και το γεγονός ότι ήδη ΜΚΟ έχουν στήσει παράτυπα σχολεία για… παράτυπους μετανάστες.

β) «Δεν είναι καταστροφή για τον τουρισμό ότι έχουν 2 νησιά πρόβλημα. Θα το αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν αλλοπρόσαλλα μηνύματα από ένα νησί, τα άλλα νησιά έχουν συνεργαστεί.»

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μιλάνε οι αριθμοί που δείχνουν κατακόρυφη πτώση των κρατήσεων όπου υφίστανται ισχυρές μεταναστευτικές ροές.

γ) Για το γεγονός ότι οι τούρκοι δεν άφησαν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να προσγειωθεί στη Ρόδο: «Μας πρότειναν εναλλακτικό σχέδιο πτήσης και απαντήσαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει να μας δώσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα κάναμε αποδεκτό να νομιμοποιηθεί παράλογη αντίληψη ότι τα Δωδεκάνησα είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή.»

Δηλαδή, μας πρότειναν εναλλακτικό σχέδιο πτήσης και ο Τσίπρας έβγαλε το δικό του… εναλλακτικό σχέδιο. Πάντως στη Ρόδο δεν προσγειώθηκε.

δ) Για τη… μαρτυριάρα γάτα«Ας έχει ό,τι θέλει να τα βγάλει όλα στη φόρα ας πάει και στον εισαγγελέα που από ό,τι μαθαίνω τον συναντά συχνά και θα τον συναντάει. Δεν ζήτησα χάρη από κανέναν.»

Δεν ξέρουμε αν ο Ψυχάρης συναντάει συχνά τον εισαγγελέα, πάντως τον Τσίπρα τον συνάντησε ουκ ολίγες φορές. Στους διαλόγους που παρατίθενται ο… πολιτικός φέρεται να ζητάει την στήριξη του ΔΟΛ. Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου ότι η «δημοσίευση ηχογραφημένων συνομιλιών συνιστά ποινικό αδίκημα» δείχνει ότι μάλλον η γατούλα είχε πομπό στο κολάρο και άρα όντως ο Τσίπρας ζητούσε γονυπετής την στήριξη του ΔΟΛ και της διαπλοκής.

ε) «Θα επιμείνουμε στην ανάγκη να προστατευθούν οι συνταξιούχοι που έχουν δει τις συντάξεις τους τα τελευταία 5 χρόνια να μειώνονται κατά 35% μέσο όρο.»

Τώρα που οι συνταξιούχοι ακούνε για άλλη μία φορά τον Τσίπρα να βάζει «κόκκινη γραμμή» σίγουρα μπορούν να αισθάνονται σίγουροι. Σίγουροι ότι οι μειώσεις συντάξεων έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-diaplokh-sthrizei-tsipra-orgio-pseudologias-anohsias-kai-ejapathshs-sto-s#ixzz41eBXwgMN

Exit mobile version