Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε χώρο μόνιμης παραμονής των χιλιάδων λαθρομεταναστών

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε χώρο μόνιμης παραμονής των χιλιάδων λαθρομεταναστών

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του πώς ολιγομελείς, ακόμη και μονοπρόσωπες, οργανώσεις – “σφραγίδες” θέλουν να κινούν τα νήματα σε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού, είναι και τα όσα αναφέρονται σε κείμενο της εφημερίδας “Το Παρόν”, το οποίο υπό τον τίτλο “Με το παντεσπάνι…” γράφει τα εξής:

Ενδιαφέρουσα η άποψη της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΛΕΔΑ), η οποία σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε “στη μεγάλη υποχώρηση στα δικαιώματα των προσφύγων, στην ακύρωση στην πράξη της Συνθήκης της Γενεύης, στην Ελλάδα ως χώρα υποδοχής αλλά όχι και ως ασφαλής για τους πρόσφυγες χώρα, στη στάση της Ευρώπης και την επόμενη μέρα που ανοίγει μια νέα εποχή για το Προσφυγικό και βρίσκει την Ελλάδα απροετοίμαστη”. Οι θέσεις της ΕΛΕΔΑ παρουσιάστηκαν από τον Κωστή Τσιτσελίκη (πρόεδρο), καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τον Δημήτρη Χριστόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τον Αντρέα Τάκη, επίκουρο καθηγητή στο ΑΠΘ και αντιπρόεδρο της Ένωσης και τον Αντώνη Σπάθη, δικηγόρο, συντονιστή της Ομάδας Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη Τύπου σημειώθηκε ότι “η Ελλάδα θα γίνει ξανά χώρα υποδοχής μεταναστών, κάτι όμως για το οποίο δεν δείχνει να είναι έτοιμη, παρά την επιτακτική ανάγκη γι’ αυτό. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να γίνουν οδηγός για μια μεταναστευτική πολιτική που θα σέβεται και θα εντάσσει”, ενώ ως επιμύθιο υπογραμμίστηκε: “Καμιά δημοκρατία δεν είναι άξια του ονόματός της αν δεν άρει τις συνθήκες που τη χαρακτηρίζουν μη “ασφαλή χώρα” για τους πρόσφυγες και αν δεν διευκολύνει όσους παραμένουν μακρόχρονα στη χώρα να ενταχθούν στην πολιτική της κοινότητα”. Τι δεν καταλαβαίνετε…”.

Το τελείωμα της εφημερίδας, με το χαρακτηριστικό “Τι δεν καταλαβαίνετε” είναι ενδεικτικό της αθεράπευτης νοοτροπίας αυτών των τύπων με τις διεθνιστικές ιδεοληψίες που τους διακατέχουν. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους τύπους και ο περιβόητος Χριστόπουλος, ο οποίος ουκ ολίγες φορές εκφράζει την “ανησυχία” του και τον “αποτροπιασμό” του για την ρίζωση και την ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ελληνική Κοινωνία, ακριβώς γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί το σοβαρότερο εμπόδιο στα σχέδια αυτού και της παρεούλας του.

Ποια σχέδια; Μα την μετατροπή της Χώρας σ’ έναν απέραντο τόπο αρχικά υποδοχής και μετέπειτα μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα πρέπει “να ενταχθούν στην πολιτική της κοινότητας”. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πολύ καλά “πού το πάνε” τόσο οι συγκεκριμένοι τύποι όσο και ο υπόλοιπος εσμός των εθνομηδενιστών. Μόνο που τις παρωχημένες και επικίνδυνες ψευτοανθρωπιστικές εμμονές τους δεν θα τις υποστούν η Πατρίδα και ο Λαός.

Χρέος κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα είναι η αντίσταση στα σχέδια μετατροπής της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών, κάτω από το πρόσχημα μιας δήθεν ένταξης των λαθρομεταναστών και των ελάχιστων πραγματικών προσφύγων που έρχονται εδώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/schedia-metatrophs-ths-chwras-se-chwro-monimhs-paramonhs-twn-paranoma-eiser#ixzz41gDs8tio

Exit mobile version