Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχή του τέλους για το μπομπολικό μόρφωμα: Στην πόρτα της εξόδου ο “Μητσοτακικός” Θεοχάρης

Αρχή του τέλους για το μπομπολικό μόρφωμα: Στην πόρτα της εξόδου ο “Μητσοτακικός” Θεοχάρης

«Άρχισαν τα όργανα» στο μόρφωμα του Ποταμιού, με τα «ποντίκια» να εγκαταλείπουν το ετοιμόρροπο καράβι. Δύο μόλις ημέρες μετά το πρώτο συνέδριο του Ποταμιού, (ένα συνέδριο το οποίο σίγουρα θα είναι και το τελευταίο) ήρθε το πρώτο ισχυρό δείγμα των τρανταγμών στο σαπιοκάραβο.

Ο μέχρι τώρα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χάρης Θεοχάρης παραιτήθηκε από την θέση του, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Θεοδωράκη, αφού απευθυνόμενος σ΄αυτόν του λέει χαρακτηριστικά «να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου».

Όταν το νούμερο δύο σ΄ένα κόμμα φατριών «φτύνει» κατάμουτρα τον αρχηγό του και κάνει το πρώτο βήμα λίγο πριν την έξοδο απ΄αυτό, είναι ολοφάνερο ότι είναι απλώς θέμα χρόνου η πλήρης αποδόμηση αυτού του κατασκευάσματος της μιντιακής διαπλοκής, με τις διάφορες φατρίες να κοιτάζουν πλέον να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι εντασσόμενοι σταδιακά σ΄άλλους συστημικούς φορείς.

Ας μην ξεχνάμε ότι το σαθρό κατασκεύασμα στήθηκε ως ανάχωμα απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να της στερήσει την Τρίτη θέση (ποιος ξεχνάει ότι μέχρι και… 15% του έδιναν στο ξεκίνημά του, δίχως να αισχύνονται), απέτυχε παταγωδώς και τώρα ετοιμάζεται να πνιγεί μέσα στα ίδια λασπόνερα που το έφτιαξαν για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συντηρητικά συμφέροντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archh-tou-telous-gia-to-morfwma-tou-potamiou.-ena-bhma-prin-thn-ejodo-o-the#ixzz41gfekVp6

Exit mobile version