Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι είναι ένα καθαρά αντισυστημικό κόμμα. Πρόσφατο παράδειγμα και ο κακήν κακώς εκδιωγμός του BBC από τα γραφεία της στην Βουλή επειδή η θρασύς και ανιστόρητη δημοσιογράφος σε ελληνικό έδαφος ανέφερε το ψευδοκράτος των σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”. Ένα μεγάλο μπράβο στην Χρυσή Αυγή, που επέδειξε σθένος και δύναμη σε αντίθεση με τους πολιτικούς προδότες της ΝΔ  που διαμήνυαν ότι σε 10 χρονια το ζήτημα θα έχει ξεχαστεί και στους συνεχιστές τους που παραμένουν ατάραχοι όταν ακούν να αποκαλούν τα σκόπια Μακεδονία.

Μ.Τ.

Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα: όργιο ψευδολογίας, ανοησίας και εξαπάτησης στο στημένο θέατρο του Χατζηνικολάου

Η Συρία είναι μέλος της Οργάνωσης Ισλαμικής Συνεργασίας η οποία έχει 57 μουσουλμανικά κράτη. Σύμφωνα με το καταστατικό του, το OIC αποσκοπεί στη διατήρηση των ισλαμικών  κοινωνικών  και οικονομικών αξιών. Επίσης  στο καταστατικό προβλέπεται η προώθηση της αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών μελών, ώστε να ενισχυθεί η συνεργασία τους στον κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό, επιστημονικό και πολιτικό τομέα.  Λαμβάνοντας υπόψη αυτό που συμβαίνει στη Συρία, οι άλλες πλούσιες μουσουλμανικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν θα πρέπει φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες από τη Συρία αναλαμβάνοντας έτσι ρητές συμβατικές υποχρεώσεις που έχουν υπογράψει. Γιατί η ΕΕ δεν μιλάει γι’ αυτό;

Γεώργιος Γ.

ΝΑΙ στον Αθλητισμό – ΟΧΙ στην παρακμή: Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα νεολαίων της Χρυσής Αυγής

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη στην Λαμία τάισε ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τώρα αναλαμβάνει και την στέγασή τους. Μέσα σε μόλις 48 ώρες κατάφερε με τις υπηρεσίες της περιφέρειας και εθελοντές να επισκευάσει ξενοδοχειακό κατάλυμα, προκειμένου να στεγάσει τους παράνομους μετανάστες. Αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση η επιλογή του συγκεκριμένου καταλύματος, αφού βρίσκεται σε ένα τόπο που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Το ξενοδοχείο κατάλυμα των ισλαμιστών βρίσκεται στις ηρωικές Θερμοπύλες, κοντά στο μνημείο του Λεωνίδα. Ή υπέρτατη θυσία του Λεωνίδα και των 300 ηρωικών πεσόντων πολεμιστών του, αμαυρώνεται από τους σύγχρονους παραχαράκτες της Ελληνικής ιστορίας. Έλληνες πολιτικοί  μικροί και μίζεροι, που βάζουν το κομματικό συμφέρον πάνω από όλα και που θυσιάζουν στο βωμό των πρόσκαιρων εντυπώσεων την ιστορική μνήμη και την τιμή ενός ολόκληρου λαού. Στο μνημείο του Λεωνίδα που μόνο η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της έχουν τιμήσει μέχρι σήμερα, ο γόνος της οικογένειας Μητσοτάκη στεγάζει τους ισλαμιστές προαιώνιους εχθρούς των Ελλήνων. Για ποιούς άραγε θυσιάστηκε ο Λεωνίδας με τους 300 ηρωικούς πολεμιστές του; Πάντως όχι για αυτόν που χιλιάδες χρόνια αργότερα μεταφέρει στον τόπο θυσίας του, τους απογόνους αυτών από το χέρι των οποίων έπεσε. Μόνο η Χρυσή Αυγή ξέρει να τιμάει τους Έλληνες ήρωες και όχι οι ξεπουλημένοι προδότες της Νέας Δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Ελληνική πολιτική δύναμη που πραγματικά σήμερα φυλάει Θερμοπύλες. Ζήτω η Νίκη.

Με Τιμή, Γιάννης Π.

Σύριζα και Ανέλ προετοιμάζουν την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών με την ένταξη των παιδιών τους στα ελληνικά σχολεία!

Κυβέρνηση δοσίλογων. Μαζί με την Μέρκελ και τους λοιπούς διεθνείς τοκογλύφους, απεργάζονται τον θάνατο του Ελληνισμού. Αντικαθιστούν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες. Με την ενσωμάτωση αλλοεθνών αλλόθρησκων εξαθλιωμένων ανθρώπων στην μέχρι τα τώρα ομοιογενή κοινωνία σου, “λύνουν” λένε, με θράσος το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της πνιγμένης στην ανεργία και στην ύφεση χώρας. Την ίδια ώρα όμως, σπρώχνουν στην ένδεια τις πολύτεκνες οικογένειες και δεν έχει περάσει πολύς καιρός  που βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ξεστόμισε ότι τους σιχαίνεται. Δεν θέλουν τους Έλληνες και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Η συστράτευση με το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο εθνική επιλογή, αλλά μονόδρομος επιβίωσης του Έθνους και της πατρίδας.

Σ.Μ.

Εκ βαθέων εξομολόγηση Δρίτσα: Υποταχθήκαμε στους διεθνείς τοκογλύφους!

Ο Πλούταρχος, πριν από 20 αιώνες, είχε μιλήσει για το πρόβλημα της εισόδου ξένων, λέγοντας με απέραντη σοφία: “Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό που της είναι οικείο και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με το αλλόφυλο”.

Α.Τ.

Η μουσουλμάνα “νταντά” αποκεφάλισε το 4χρονο κοριτσάκι στην Μόσχα… γι’ αυτό δεν τους παίρνουν σπίτια τους οι “αλληλέγγυοι”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-2-martiou-2016#ixzz41hMymEOe

Exit mobile version