Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κλακαδόρος της Μέρκελ, Κοτζιάς προαναγγέλλει την μόνιμη εγκατάσταση 150 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Ο κλακαδόρος της Μέρκελ, Κοτζιάς προαναγγέλλει την μόνιμη εγκατάσταση 150 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Αποκαλυπτικά της ανικανότητας, της δειλίας και της ενδοτικότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι τα όσα είπε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Και από το δικό του στόμα ακούστηκαν ύμνοι για την Μέρκελ, δείχνοντας ότι οι (όχι και τόσο μακρινοί) χαρακτηρισμοί των συριζαίων του τύπου «Γκόου μπακ, μαντάμ Μέρκελ» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Χαρακτηριστικά, ο Κοτζιάς δήλωσε ότι «η Αυστρία στηρίζεται και σε άλλες δυνάμεις που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μέρκελ σήμερα στην Γερμανία. Θα έλεγα ότι κάνει το βρώμικο παιχνίδι πολλών που θα ήθελαν να ανατρέψουν την Μέρκελ, ή την πολιτική της τουλάχιστον»!

Το ότι θα βρισκόταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και θα ξεπερνούσε σε «γλείψιμο» της γερμανίδας καγκελαρίου ακόμη και την προηγούμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι κάτι το οποίο αποδεικνύει τον πλήρη εκγερμανισμό της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης.

Πολύ χειρότερα, όμως, είναι τα όσα είπε γύρω από το τόσο καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης, καθώς τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να αντέξει μέχρι 150.000 (!) “πρόσφυγες”, επισημαίνοντας πως για την αντιμετώπιση του προβλήματος δεν χρειάζεται πανικός, αλλά νηφαλιότητα. Το ότι ο ίδιος δεν συνειδητοποιεί το ασύλληπτο νούμερο των προσφύγων που «μπορεί να αντέξει» η Χώρα μας δεν κάνει καθόλου λιγότερο επικίνδυνη την δήλωσή του.

Αλλά ακόμη και στο ζήτημα της κλιμακούμενης έντασης της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο οι δηλώσεις του δεν απηχούν καθόλου στην πραγματικότητα. «Εκνευρισμό καταγράφω στο Αιγαίο όχι ένταση. Δεν θα το έλεγα επιθετικότητα, αλλά νευρικότητα της Τουρκίας» είπε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «Δεν νομίζω ότι η Τουρκία θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα, αλλά να ηγεμονεύσει στην περιοχή. Έχουμε δίαυλους επικοινωνίας», για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι θεωρεί θετικό το γεγονός ότι ο Ερντογάν δεν έχει κάνει θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Το συμπέρασμα το οποίο ξεκάθαρα βγαίνει από τα λεγόμενά του δείχνει έναν τύπο, ο οποίος διέπεται από την λογική του «καρπαζοεισπράκτορα», ο οποίος ελπίζει να κατευνάσει αυτόν που τον σφαλιαρώνει ώστε να εισπράττει όσο το δυνατόν λιγότερες.

Ό,τι και να πούμε γι αυτό τον πολιτικό θίασο απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο. Υπηρέτες της Μέρκελ, προαγωγοί της λαθρομετανάστευσης και έρμαια στις επεκτατικές διαθέσεις των τούρκων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokaluptikes-dhlwseis-kotzia-umnei-thn-merkel-leei-oti-chwrane-150.000-pro#ixzz41lHiPOgV

Exit mobile version