Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνωμοσία της σιωπής: Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ φίμωσαν για μια ακόμη φορά την Χρυσή Αυγή

Συνωμοσία της σιωπής: Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ φίμωσαν για μια ακόμη φορά την Χρυσή Αυγή

Δεν προξενεί πια καμία εντύπωση η συνεχιζόμενη φίμωση και ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου για το κρίσιμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων και του “συνταγματικού τόξου” που μιλούν για ένδεια θέσεων, προτάσεων και πολιτικού λόγου από την Χρυσή Αυγή χθες είχαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να αποδείξουν τα λεγόμενα τους, κάνοντας καίριες ερωτήσεις στον Γενικό Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Δεν ήρθε όμως κανείς! Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων συγκεκριμένων δημοσιογράφων που επιδεικνύουν επαγγελματισμό και μας τίμησαν με την παρουσία τους, αφού παρακολούθησαν την συνέντευξη Τύπου και έκαναν ερωτήσεις, το σύνολο των εκπροσώπων του Τύπου απείχε επιδεικτικά. Εξάλλου είναι γνωστή η γραμμή από τους εργατοπατέρες των ΜΜΕ για αποχή από τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, ώστε “να μην μας νομιμοποιήσουν”.

Περιττό να επισημάνουμε πως οι αναφορές στην συνέντευξη Τύπου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και στις θέσεις του κόμματος για το λαθρομεταναστευτικό ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές.

Έστω κι έτσι όμως από το – ακόμα ελεύθερο – διαδίκτυο ο ελληνικός λαός μπορεί να μάθει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, με τις οποίες ταυτίζεται πλήρως στην πλειονότητά του.

Ας τολμήσουν όπως τόνισε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ένα δημοψήφισμα για το λαθρομεταναστευτικό και τότε θα αντιληφθούν την άποψη του ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunwmosia-ths-siwphs-ta-diaplekomena-mme-fimwsan-gia-mia-akomh-fora-thn-chr#ixzz41lMsW6As

Exit mobile version