Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομεταναστευτική βόμβα: Δεκάδες χιλιάδες εισβάλλουν καθημερινά – Παραδοχή Μουζάλα ότι θα μείνουν όλοι στην Ελλάδα!

Λαθρομεταναστευτική βόμβα: Δεκάδες χιλιάδες εισβάλλουν καθημερινά - Παραδοχή Μουζάλα ότι θα μείνουν όλοι στην Ελλάδα!

Αισχρά ψεύδη εξαπολύουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που αναφέρουν μειωμένες ροές παράνομων μεταναστών λόγω του κακού καιρού. Ήδη στα νησιά του Βορείου Αιγαίου βρίσκονται τουλάχιστον 5000 λαθρομετανάστες, έτοιμοι να επιβιβαστούν και να ξεχυθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην Λέσβο εκατοντάδες λαθρομετανάστες αποβιβάζονται από το πρωί σήμερα, Τετάρτη, στις ακτές του νησιού, ενώ σκάφη του Λιμενικού Σώματος και Frontex μόνο για το χρονικό διάστημα από τις 7 εώς τις 12 το μεσημέρι μετέφεραν στον εμπορικό λιμένα Μυτιλήνης περί τα 900 άτομα. Την ίδια στιγμή επικρατεί χάος και στον Πειραιά, καθώς και στους τρεις επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ περίπου 3000 παράνομοι μετανάστες φιλοξενούνται στους χώρους του Λιμένα.

Η Ελλάδα παραμένει ανοχύρωτη, καθώς μπροστά στις νέες ορδές που καταφθάνουν καθημερινά στα νησιά του Αιγαίου δεν υπάρχει καμία αποτροπή, έλεγχος και καταγραφή!

Ενδεικτικά, όλο το προηγούμενο 24ωρο και μέχρι σήμερα το πρωί ο αριθμός των όσων πιστοποιήθηκαν στο “hot spot” της Μόριας έφτασε μόλις στους 84, ενώ υπάρχουν έτοιμοι προς επιβίβαση τουλάχιστον 3000! Ενώ στην Σάμο το τελευταίο 24ωρο πιστοποιήθηκαν 125 λαθρομετανάστες, ενώ στο νησί βρίσκονται 853 άτομα έτοιμα να αναχωρήσουν.

Μουζάλας: Τα σύνορα δεν θα ανοίξουν ποτέ – Χιλιάδες λαθρομετανάστες εγκαθίσταται μόνιμα στην Ελλάδα!

Σε μια παραδοχή-σοκ για το λαθρομεταναστευτικό προχώρησε ο υπουργός, Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας. Όπως είπε στους εμβρόντητους δημάρχους, η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους δεκάδες χιλιάδες εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες στη χώρα μας θα κρατήσει για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, εκτιμώντας ότι θα παραμείνουν στην Ελλάδα για το εν λόγω χρονικό διάστημα.

Η Ελλάδα δεν είναι πλέον πέρασμα, θα εγκατασταθούν!

Ο Γ. Μουζάλας, παραδέχθηκε επίσης ότι η Ελλάδα από χώρα transit μεταναστών-προσφύγων μετατρέπεται πλέον σε χώρα εγκατάστασής τους. Όπως είπε «μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση πρέπει να τους μαζέψουμε, να μην είναι στους δρόμους» ενώ είπε ότι το πέρασμα της Ειδομένης θα παραμείνει κλειστό, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει μέχρι πότε.

Είναι και πια επίσημο: Η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ κατέλυσε τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/roes#ixzz41lRouZ4H

Exit mobile version