Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Καμιά επαφή με την πραγματικότητα ο υπουργός Ξυδάκης, αφού προέτρεψε τους Έλληνες να ζευγαρώσουν με λαθρομετανάστες και πρόσφυγες ώστε να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πρώτιστα οικονομικό μιας και η ανεργία και τα εξωπραγματικά χαμηλά εισοδήματα αποτρέπουν τους Έλληνες να τεκνοποιούν. Αποδήμησαν τον πυλώνα της οικογένειας, προωθώντας πρότυπα που καμιά σχέση δεν είχαν με αυτό που ίσχυε στη πατρίδα μας για αιώνες. Το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που έχει  κυβερνητικό σχέδιο για ανατροπή του δημογραφικού είναι η Χρυσή Αυγή με ουσιαστική και γενναία οικονομική βοήθεια στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι με τα προνόμια και τη βοήθεια που θα τους δωθεί απλόχερα, οι Έλληνες μπορούν να αναστρέψουν το αρνητικό πρόσημο των γεννήσεων στην πατρίδα μας.

Ν.Π.

Είσαι πρώην Κνίτης, «αντιρρησίας συνείδησης» και θαυμαστής της Μενεγάκη; Προσλαμβάνεσαι με παχυλό μισθό στο γραφείο του Τσίπρα

Μέχρι και προ διετίας στελέχη της αριστεράς στα πανεπιστήμια οργάνωναν μεγάλες καταλήψεις ενάντια στα μέτρα της εκάστοτε κυβέρνησης. Σήμερα με το ασφαλιστικό που είναι όλοι αυτοί οι φοιτητοπατέρες, μήπως διορίστηκαν στα αρμόδια Υπουργεία και ξέχασαν το πολιτικό τους παρελθόν; Αλήθεια οι εκπαιδευτικοί τι λένε στους νέους που σπουδάζουν και γιατί δεν παίρνουν θέση για όλα αυτά, μήπως και αυτοί διορίστηκαν με τα μέσα τους τότε και δεν τους ενδιαφέρει για το τι θα γίνει η σπουδάζουσα νεολαία;  Δυστυχώς η κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια τα οποία αποτελούν μια μικρογραφία της κοινωνίας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι ελλείψεις είναι σε πάρα πολλούς τομείς. Οι σχολές είναι μέσα στη βρωμιά, σε άθλιες συνθήκες υγιεινής όπως στο Γεωπονικό Αθήνας, ενώ σε άλλες σχολές όπως η Νομική οι φοιτητές υποχρεώνονται να αγοράσουν τους κώδικες – συγγράμματα. Οι διοικητικοί καθημερινά δεν ασχολούνται ούτε με τα τυπικά τους καθήκοντα και βγάζουν τα κόμπλεξ τους πάνω στους φοιτητές. Σίγουρα όλοι μας φέρουμε μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση είτε με την αδιαφορία μας είτε με τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν μέσα στα πανεπιστήμια και θα πρέπει άμεσα να δωθούν κάποιες κατευθυντήριες λύσεις. Τα μέχρι τώρα μέτρα θα μετατρέψουν τις σχολές σε hot spot όπως είχε γίνει παλαιότερα στη Νομική Αθηνών. Έτσι όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ σε λίγο καιρό δεν θα μας προκαλεί εντύπωση εάν στο προαύλιο του ΤΕΙ Αθήνας ή της Πολυτεχνιούπολης δούμε σκηνές στημένες. Δεν αναφέρομαι στην ΑΣΟΕΕ και το Γεωπονικό διότι είναι άξιο θαυμασμού πως ακόμα όλοι οι λαθρομετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας και το Ελληνικό αντίστοιχα, δεν έχουν εισέλθει εκεί μέσα και δεν έχουν καταλάβει τα αμφιθέατρα.

Μ.Γ.

Συναγωνιστές τίμησαν στην Ρώμη τη Μνήμη του Μίκη Μάντακα

Αξιότιμοι κύριοι της Χρυσής Αυγής. Είμαι ένας από τους ψηφοφόρους σας εδώ και αρκετά χρόνια, παρακολουθώντας όλη την πορεία σας και τον αγώνα που κάνετε για την Ελλάδα. Μένω στην Θεσσαλονίκη και είμαι 53 ετών, πατέρας τριών παιδιών, παππούς τριών εγγονιών, όμως παράλληλα εδώ και επτά χρόνια είμαι άνεργος. Δυστυχώς παρόλο την τεράστια επαγγελματική εμπειρία μου  δεν μπορούσα και δεν μπορώ να βρω δουλειά, γιατί  μόλις ακούνε την ηλικία μου όλοι οι εργοδότες με αποφεύγουν σαν τον λεπρό. Το πώς επιβιώνω, το ξέρω μόνο εγώ και ντρέπομαι να το πω. Εξαιτίας  της επταετούς ανεργίας συσσωρευτήκαν δυσβάστακτα χρέη στην εφορία, στο ασφαλιστικό ταμείο και στις τράπεζες, που είναι αδύνατον να τα καλύψω. Θέλω ειλικρινά να σας ζητήσω να συνεχίσετε αυτό που κάνετε με σκοπό τη σωτηρία των Ελλήνων, γιατί μόνο εσείς ενδιαφέρεστε να υπάρχει το Ελληνικό έθνος στο μέλλον.

Β.Φ.

Το ΕΛΑΜ είναι μέσα στη Κυπριακή Βουλή! Νέα δημοσκόπηση της GPO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-3-martiou-2016#ixzz41sGzoHVC

Exit mobile version