Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την στάση σας απέναντι στους τούρκους πράκτορες του DEB που μεθοδευμένα και κάτω από την ανοχή των λοιπών «δημοκρατικών» κομμάτων δημιουργεί κλίμα απόσχισης της Θράκης από την Ελλάδα, προσπαθώντας να αποδείξουν την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας. Τραγική η σιωπή της ΝΔ που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο και διοργάνωσε την εν λόγω ανθελληνική εκδήλωση. Συνεχίστε έτσι δυναμικά και να είστε σίγουροι ότι ο Αγώνας σας θα δικαιωθεί. Οι βολεμένοι ευρωβουλευτές της «πατριωτικής» ΝΔ με την σιωπή τους, απόδειξαν πόσο έχει διαβρωθεί η ΝΔ που πλέον υπηρετεί ΜΟΝΟ τα συμφέροντα των γερμανών.

Νικόλαος (κάτοικος Κομοτηνής)

Πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα η δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο

Ζω στην Αμερική αλλά έρχομαι στην Ελλάδα συχνά (έχω σπίτι) και βεβαίως εδώ και χρόνια βλέπω μια αδυναμία της Ελλάδας να χειριστεί τα διάφορα προβλήματα (οικονομικά κτλ) αλλά και μια τεράστια αδυναμία να χειριστεί τα εθνικά ζητήματα. Βλέπω ότι φτάσαμε στο σημείο που την Ελλάδα δεν την υπολογίζει κανένας και φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει η περίπτωση να διαλυθούμε σαν κράτος και πολύ περισσότερο σαν έθνος. Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο, κρατίδια σαν τα Σκόπια, Αλβανία, Σλοβενία να φέρονται στην Ελλάδα σαν μη υπολογίσιμη χώρα. Αυτό είναι απίστευτο, η Ελλάδα είναι ή θα έπρεπε να είναι, ο πιο ισχυρός παράγοντας στην περιοχή, ακόμα και ποιο ισχυρός και από την Τουρκία. Τι συμβαίνει, που είναι ο Ελληνικός στρατός, που είναι η Ελληνική διπλωματία. Τι αγοράζαμε τόσα χρόνια πανάκριβο οπλισμό; Γιατί έχουμε γίνει τόσο μαλθακοί σε όλα τα ζητήματα, γιατί ο κόσμος είναι αδιάφορος, δεν καταλαβαίνουν τι γίνετε; Ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια, θα πρέπει να συλληφθούν και να δικαστούν για προδοσία. Τι μας προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή η αποτυχημένη ένωση από αποτυχημένους πολιτικούς. Γιατί παραμένουμε ακόμα “συνέταιροι” της αποτυχημένης ΕΕ. Ευτυχώς η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής δίνει μια πραγματική αισιοδοξία σε ένα τόσο ζοφερό περιβάλλον και απόδειξη αυτού είναι η λύσσα με την οποία την πολεμούν, στον αγώνα της που δίνει για τη πατρίδα.

Κώστας Μ.

«Ασφυξία» στην Ειδομένη – Ιδού πώς μπορεί η κυβέρνηση να αναγκάσει τους σκοπιανούς να ανοίξουν τα σύνορα!

Δεν είδαμε τις ΜΚΟ να νοικιάζουν σπίτια στους σεισμοπαθείς του 1999. Αλλά ούτε και το κρατικό μηχανισμό να στήνει καταυλισμούς για τους σεισμοπαθείς έλληνες σε χρόνο μηδέν, όπως κάνει τώρα. Δεν είδα τους υπεύθυνους να τρέχουν να σώσουν τους ναυαγούς του “Σάμινα” ούτε να τρέχουν να νοικιάσουν σπίτια για τους άστεγους.  Οι Έλληνες στρατιώτες γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης δουλεύοντας εξοντωτικά ωράρια για να κατασκευάσουν “Hot spot” την στιγμή που τα συσσίτια τα στρατού είναι για γέλια και οι Έλληνες στρατιώτες υποσιτίζονται!

Β.Γ.

Στην ανθελληνική γραμμή Ξυδάκη και ο Μουζάλας: Οι μετανάστες κάνουν καλό στο δημογραφικό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-4-martiou-2016#ixzz41vQQtYM1

Exit mobile version