Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλλονιά

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Ειρήνης Δημοπούλου με Θέμα: “Ευρώπη Εγέρθητι – η Ευρωπαϊκή Συνείδηση Ξυπνά”. Η συναγωνίστρια Δημοπούλου αναφέρθηκε εκτενώς στο κύμα λαθρομεταναστών που κατακλύζει την Χώρα μας και επισήμανε ότι o κίνδυνος  Ισλαμοποίησης όχι μόνο της Πατρίδος μας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης είναι υπαρκτός. Για αυτό τα Ευρωπαϊκά Έθνη αφυπνίζονται και ενισχύονται τα Εθνικιστικά κινήματα και κόμματα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, γιατί είναι ο μοναδικός δρόμος για να παραμείνει η Ευρώπη Χριστιανική, και να υπερασπίσει τον πολιτισμό της, κόντρα στην ισλαμοποίηση της που επιδιώκουν οι παγκοσμιοποιητές και εθνομηδενιστές.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η βιντεοπροβολή με θέμα: Μίκης Μάντακας – Παρών.

Στην Τ.Ο. Πατρών πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από συναγωνιστές. Η πρώτη αφορούσε τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και οι προδοτικοί χειρισμοί της κυβέρνησης πάνω στο θέμα. Στην επόμενη ομιλητής ήταν συναγωνιστής  από  τα αγροτικά  μπλόκα και η ομιλία του αφορούσε την υποχώρηση των αγροτών από τους μέχρι τώρα αγώνες, οι οποίοι για άλλη μια φορά προδόθηκαν από τους “αγροτοσυνδικαλιστές” του ΚΚΕ. Τέλος ειπώθηκε ότι ο αγώνας για Γη και Πατρίδα πρέπει να διαρκής και καθημερινός!

Τα μέλη του Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης καθώς και οι συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν στο Παγκεφαλληνιακό προσκλητήριο που τους απευθύναμε και γέμισαν ασφυκτικά το χώρο των γραφείων μας, το Σάββατο 27/2/2016, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν από το Γραμματέα του Πυρήνα, Δάβουλο Χρήστο, για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, αφενός μεν για τις κινήσεις της Τοπικής ενόψει του Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής και της πιθανής νέας εκλογικής μάχης, αφετέρου δε για τη σίγουρη πλέον έλευση κάποιων χιλιάδων μουσουλμάνων στα νησιά μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ανθελληνικής και προδοτικής κυβέρνησης των Συριζανέλ.

Για το μεν πρώτο θέμα, διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι είμαστε ήδη έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα (όταν οι άλλοι θα ψάχνουν πάλι στο παραένα για… προγράμματα και υποψήφιους) για το δε δεύτερο και πλέον κρίσιμο αυτή τη στιγμή για το μέλλον του τόπου μας, η θέση μας είναι ξεκάθαρη και σαφής. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι Κεφαλονιά και Ιθάκη δύνανται να φιλοξενήσουν περί τους δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους, ισλαμιστές, τζιχαντιστές κλπ. Είμαστε μάλιστα διατεθειμένοι να συνδράμουμε σ’ αυτό, με μία και μοναδική προϋπόθεση:

H βουλευτίνα, ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφεριάρχης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και οι δεκαπέντε χιλιάδες περίπου Κεφαλλονίτες και Θιακοί που τους ψήφισαν, μαζί με τους υπόλοιπους αναρχοαριστερούς που δεν εκπροσωπούνται μεν στις αρχές αλλά πρωτοστατούν και συμμετέχουν στη διάλυση της Πατρίδας και του Έθνους, θα δηλώσουν εγγράφως ότι θα δεχτούν να φιλοξενήσουν έναν τουλάχιστον, από τους προαναφερθέντες εισβολείς, στο σπίτι τους και την παραλαβή – παράδοση θα την αναλάβουν τα μέλη της Τοπικής μας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δηλώνουμε ότι θα σταθούμε απέναντί τους, υπερασπιζόμενοι με οποιοδήποτε κόστος τα σπίτια μας και τις οικογένειές μας. Η ώρα της κρίσεως έφτασε για όλους μας. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, προκειμένου να αποδείξει ο καθένας μας με πράξεις ότι πραγματικά πιστεύει όσα πρεσβεύει η ιδεολογία του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn430#ixzz41vRREL1c

Exit mobile version