Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σημεία των καιρών: “Όταν τα πόδια σηκώνονται και βαράνε το κεφάλι…”!

“Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”… και ως γνωστόν οι νεοέλληνες, αφού έχασαν την Παιδεία τους, τα Ιδανικά τους έχουν μετατραπεί σε μία καταναλωτική αγέλη, η οποία ψηφίζει αναλόγως και εκλέγει από μετριότητες έως μηδενικά! Ξαφνικά κάποιοι αγραμμάτοι στην κυριολεξία βρέθηκαν να κυβερνούν αυτόν τον άγιο τόπο, την Ελλάδα μας και καταντήσαμε να μας εξουσιάζουν εθνομηδενιστές και αστράτευτοι!

Χωρίς πολλά λόγια θα σας παραθέσω τα… προσόντα ενός εκ των αξιωματούχων της κυβέρνησης για να καταλάβεται περί τίνος πρόκειται, προηγουμένως όμως σας παραθέτω το βιογραφικό ενός ποιμένα της Εκκλησίας μας, που οι “προοδευτικοί” που εξουσιάζουν την χώρα του απαγορεύουν να επισκεφθεί σχολεία και να διδάξει τα παιδιά μας την Ελληνορθόδοξη Θρησκεία, χωρίς όμως να έχουν αντίρρηση όλοι αυτοί οι άθεοι να προπαγανδίζουν υπέρ του Ισλάμ!

Βιογραφικό Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:
Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αστροφυσική στὸ Harvard (Master of Arts) και Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ).

Έχει διδακτορικές σπουδές στο κοινό πρόγραμμα Harvard και ΜΙΤ στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (Βιορευστοδυναμική, Μαθηματική Φυσιολογία, Αιμοδυναμική της καρδιάς και των αγγείων).

Εργάστηκε ως ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital, στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του Massachusetts General Hospital και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Boston Children’s Hospital. Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών σε θέματα Διαστημικής Ιατρικής Τεχνολογίας.

Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης, όπου έλαβε τους τίτλους Master of Theological Studies και Master of Theology και στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ανακηρύχθηκε διδάκτορας στον τομέα της Βιοηθικής.

Βιογραφικό Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη:
Κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου
Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυριότερο προσόν του όμως είναι ότι ο αδελφός του είναι δικηγόρος της κας. Γιάννας Αγγελοπούλου…

Ο δεύτερος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την επίσκεψη του πρώτου σε σχολείο, όπου καλέστηκε από μαθητές! Λογικό είναι, για ποιο θέμα να πρωτομιλήσει ο πρώτος και τί να καταλάβει για να λογοκρίνει ο δεύτερος…

Exit mobile version