Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: Γεωργιανοί λήστεψαν, βασάνισαν και σκότωσαν ηλικιωμένο Έλληνα

Ένας 83χρονος αγιογράφος βρέθηκε νεκρός από τις αστυνομικές αρχές, δεμένος και φιμωμένος στο σπίτι του στα Πατήσια. Γείτονες του άτυχου άνδρα ειδοποίησαν την αστυνομία όταν άκουσαν θορύβους από το ισόγειο διαμέρισμα που διέμενε και είχαν δει δύο άνδρες να βγαίνουν τρέχοντας από αυτό.

Η αστυνομία, μετά από έρευνες που έκανε στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων, προσήγαγε δύο Γεωργιανούς, οι οποίοι και εξετάστηκαν και ομολόγησαν το έγκλημα. Σύμφωνα με την ομολογία του ενός, οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι του θύματος με σκοπό την κλοπή και όπως ομολόγησε ο δράστης, φοβούμενος την αντίδραση και τις φωνές του, του επιτέθηκε, τον χτύπησε με τα χέρια και αφού τον έδεσε, τον φίμωσε με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του αγιογράφου προήλθε από ασφυξία λόγο της φίμωσης από τους ληστές, ενώ έφερε και τραύμα στο κεφάλι, το οποίο όμως δεν ήταν θανατηφόρο.

Από τις καταθέσεις μαρτύρων οι αστυνομικοί εξάγουν το συμπέρασμα ότι μία γυναίκα αποτέλεσε το «δόλωμα» για να ανοίξει ο 83χρονος την πόρτα του σπιτιού του όταν του χτύπησαν το κουδούνι στην οδό Φώσκολου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν και ο άλλος ύποπτος είχε εμπλοκή στη δολοφονία, όπως εκτιμούν, ενώ αναζητούν και την γυναίκα που τους βοήθησε να εισβάλουν στο διαμέρισμα, η οποία ενδεχομένως είχε εργασιακή σχέση με το θύμα, ως καθαρίστρια ή οικιακή βοηθός.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-oi-ratsistikes-dolofonies-gewrgianoi-lhstepsan-basanisan-kai-skotwsan#ixzz41zN0k68S

Exit mobile version